Welkom op &Xaar!

Hoi!

Leuk dat je mijn nieuwe website bezoekt! Misschien ken je wel van een van mijn eerdere website’s (Lynn en Dave of Xaar’s Wereld). Deze website is de nieuwe Xaar’s Wereld namelijk! Een website met veel meer onderwerpen, die meer bij mij als persoon passen, en waar ik het leuk vindt om over te schrijven. Naar mijn idee kwam dit op Xaar’s Wereld niet voldoende naar buiten.

Daarom heb ik besloten in oktober 2018 een hele nieuwe blog op te gaan zetten. Deze website is veel meer uit gedacht dan Xaar’s Wereld, die heb ik ooit heel spontaan opgezet en maar een beetje aan geklungeld. Nu heb ik de afgelopen 3 maanden hard gewerkt om &Xaar te maken zoals ik het wil, hoe ik het mooi vindt en komt hier veel meer online wat ik echt leuk vindt om te schrijven.

IMG_20181031_163355_738.jpg

This is me, haha!

Op  maandag, woensdag en zaterdag komen er artikelen online, dit wordt later MISSCHIEN nog meer (als ik genoeg content en ideeën heb). Ze komen elke keer om 06:00 uur online, zodat je eventueel nog voor je naar je werk gaat of school kan lezen wat er online komt!

Groetjes Xarifa

25 thoughts

 1. Leuke website! Ook mobiel goed overzichtelijk. Ik zie dat je veel verschillende onderwerpen gaat plaatsen, dat beloofd heel wat te worden 😉

  Ik ga het in de gaten houden. Heb je trouwens nagedacht over een eigen domein? Heel veel succes met je nieuwe blog!

 2. Goed bezig! Maak je de website helemaal zelf? Blijf vooral doen wat je leuk vindt. Heel veel succes!

 3. Leuke nieuwe website en mooie onderwerpen. Bujo is zo leuk, vind het altijd heel knap om te zien hoe creatief mensen kunnen zijn (ik kan het niet hahaha). xxx

  • Ik ben daar ook niet de beste in. Maar dat zegt iedereen over zichzelf. En daarbij, iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten in het bujo gebeuren. Toch?

  • Sure! Je moet doen waar jij je goed bijvoelt. Ik geloof er ook heilig in dat je lezers het merken wanneer je je niet meer fijn voelt bij die blog. Dus hier nieuwe positieve energie! (En gelukkig was de website nog niet zo groot

 4. Hee Xaar,
  Ik ben al een langen tijd fan van je ! Ik volgde Xaarswereld ook al wat je echt super goed en leuk deed. En dit vind ik ook geweldig om te volgen want je doet het allemaal super leuk en goed. Zou ik je mogen benaderen via de mail? Zo ja wat is je mailadres? Groetjes Tamara

  • Hoi! Je kan altijd een berichtje sturen via het contactformulier. Mijn e-mail aders staat ook in meerdere artikelen zoals je hebt kunnen lezen.

Geef een reactie