20 Before 2020 | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is als weer de derde dag van het nieuwe jaar! Zijn jullie al een beetje bijgekomen van 2018? Ik nog niet hoor. Er is op persoonlijk vlak zoveel gebeurt. Echt heel veel! Ik zal een klein beetje delen:

  • Ik heb heel veel examens gedaan om mijn niveau 2 (Helpende zorg en welzijn) te kunnen halen. Alle examens die ik moest halen, heb ik gehaald!
  • Ik heb niveau 2 gehaald!
  • Ik heb voor het eerst in een boeing gevlogen, naar Basel
  • Ik ben als au-pair naar Engeland geweest
  • Ik heb als uitzendkracht gewerkt
  • Ik heb een drie maanden contract gekregen bij de McDonalds in Bodegraven

Maar nu is het tijd om leuke plannen te maken voor 2019. Ik heb 20 dingen bedacht die ik graag voor 2020 gedaan wil hebben. Dit zijn persoonlijke doelen, maar ook dingen die ik gewoon leuk vindt om te doen.

Het hoogst wat op mijn lijstje staat dat ik weer naar school wil gaan. Ik heb mij aangemeld voor de opleiding Pedagogisch Medewerker (niveau 3). In januari staat een intake gesprek gepland, dus ik weet al snel of ook echt al aan een opleiding kan gaan beginnen. Als ik niet voor deze opleiding wordt aan genomen moet ik gaan denken wat ik dan voor opleiding wil gaan doen.

Ik zou graag weer alleen naar een festival wil gaan. Dat is mij in 2017 goed bevallen. Toen ben ik alleen naar Appelpop geweest. Daar kwam ik Anne van Loves 2 Love tegen! Super gezellig!

Samen met een vriendinnetje heb ik het er al een paar jaar om op vakantie te gaan. Gezellig samen, eerst wouden we met een groepje gaan, helaas liep dat een beetje stroef. Maar het lijkt mij nog steeds heel gezellig om met haar op vakantie te gaan. Misschien dat het er dit jaar gaat gebeuren! De eerste stap is al gezet :)!

In 2019 zou ik graag weer mijn rijlessen willen oppakken! Het liep niet allemaal soepel, dus ik hoop dit jaar een leuke rijschool te vinden en via daar mijn rijbewijs te halen (misschien is het wel een 21 before 2020, haha!). Maar eerst even de rust in mijn hoofd vinden.

Films kijken vindt ik super leuk om te doen! Op Netflix staat genoeg. Maar films kijken in de bioscoop heeft ook wel wat! Dat wil ik graag gaan doen in 2019, meer naar de bioscoop gaan. Er zullen vast genoeg leuke films komen in 2019!

De volgende twee zijn hele persoonlijke doelen. Dit is een proces wat ik zelf moet gaan doorstaan. Maar alleen maar goed!

Ik vindt namelijk dat ik niet genoeg uit mij zelf met vriendinnetjes afspreek. Dit wil ik meer gaan doen in 2019.

Ook merk ik dat mijn vriendinnetjes altijd eerst een gesprek beginnen. Dus ik wil graag meer uit mij zelf contact met hun gaan zoeken. Zelf gesprekken starten via de app, of via Facebook.

Ik wil graag met een van mijn beste vriendinnen een fotoshoot willen doen, gewoon gezellig, en mooie foto’s van ons hebben.

Het zelfde geldt eigenlijk voor samen met mijn ouders en broertje. Leuke foto’s waar we met z’n alle op staan. We hebben naar mijn idee eigenlijk weinig met z’n vieren hebben. Dan is een fotoshoot wel leuk om te doen.

Maar ook zou ik graag alleen een fotoshoot willen doen. Alleen, voor mijzelf. Maar deze kan ik dan ook gelijk voor &Xaar gebruiken natuurlijk!

In 2019 wil ik graag mijn 1200ste cache vinden. Je komt op zoveel plekken waar je anders niet komt.

Benieuwd wat Geocaching is? Klik dan HIER voor meer informatie.

In 2019 wil ik ook graag een fotoboek maken. Met allemaal mooie leuke foto’s. Dit kan van vroeger zijn, maar ook van nu. Gewoon van alles door elkaar.

Vroeger tekende ik heel erg veel. Je kon de blaadjes en tekenboeken niet aanslepen bij mij. Ik ben dat een beetje uit het oog verloren, maar wil dat graag in 2019 gaan oppakken.

Ik vindt het altijd leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Zo wil ik in 2019 graag nieuwe steden en dorpjes gaan ontdekken. Welke stad of dorp is jou favoriet?

Picknicken vindt ik ook altijd erg gezellig om te doen. Dit wil ik zodra het weer weer wat beter is gaan doen. Gezellig met vriendinnen en mijn ouders met broertje!

Een tatoeage nemen staat ook al heel lang op mijn bucket list. Nu wil ik dat graag in 2019 waar gaan maken.

Ik ben nog nooit naar een echt concert geweest. Maar wat lijkt mij dat leuk om te gaan doen! Ik wil dat graag laten uitkomen in 2019, als ik nog geld genoeg heb na die vakantie en tatoeage :)!

Nu een leuk iets wat je thuis gewoon kan doen. Namelijk een Netflix matraton. Ik weet nog niet precies of ik dat ga doen met films of met een serie. Maar gewoon lekker de hele dag Netflix kijken op een regenachtige dag!

En last but not least, ik hou van koffie, maar de ‘normale’ koffie komt soms mijn neus uit. Daarom wil ik dit jaar ook graag meer koffie smaken uitproberen! Daar zullen jullie nog meer van gaan zien dus op mijn blog en sociale media kanalen!

Dit was dan mijn 20 before 2020. Het zijn diverse en uiteenlopende dingen die ik graag wil gedaan hebben voor 2020. Maar dat is juist alleen maar leuk! Want, normaal en gewoon is ook maar zo normaal en gewoon!

Groetjes Xarifa!

Wil je dit artikel pinnen? Dat kan! Gebruik dan deze afbeelding 👇

32 thoughts

  1. Je hebt veel mooie plannen!! En je hebt ook echt super veel gedaan afgelopen jaar! Trots op zijn!

Geef een reactie