Fotografie Challenge #1 | &Xaar

Hoi allemaal!

Vandaag is het dan zo ver! De fotografie challenge gaat van start. Vanaf vandaag deel ik elke week op zaterdag een thema, wat van alles kan zijn! Zo is het in januari het thema:

De eerste dingen van het nieuwe jaar

Zo kan je dus van alles verwachten wat je voor het eerst doet in 2019. Zal ik dan maar het thema van deze week bekent maken? Het is…

… Het eerste (nieuwe) boek dat je leest, of uitgelezen hebt.

Zo ben ik nu bezig in De Grijze Jager deel 6 ~ Het Beleg Van Macindaw. Natuurlijk doe ik gewoon mee met de challenge, dus maak ik in de komende week ook een foto van mijn boek dat ik aan het lezen ben!

Je kan ook kans maken om jou foto tegen te komen op de website van &Xaar. Wat moet je daarvoor doen? Tag mij op Instagram, of deel hem in de speciale Facebookgroep die ik gemaakt heb voor deze challenge.

Ik kijk uit naar jullie creatie’s! Join je tot de club en meld je je aan bij de Facebook groep?

Groetjes Xarifa

Wil je op Pinterest laten weten dat je mee doet? Dat kan door de volgende afbeelding te pinnen!

Fotografie challenge &Xaar

29 thoughts

  1. Leuk dat je een eigen challenge bent gestart! Ik heb in het verleden weleens aan zulke dingen meegedaan, maar momenteel ben ik te druk met mijn werk om hier echt aandacht aan te kunnen besteden.

Geef een reactie