Mijn week #1 | &Xaar

Hoi allemaal!

Elke maandag vertel ik jullie hoe mijn afgelopen week was. Ik pak hoogte punten, maar ook min punten als die er waren. Zo beginnen we natuurlijk met week 1 van 2019! Het was een bewogen week. Er is veel gebeurt! Laten we snel beginnen!

Maandag 31 januari (vorig jaar, haha! En dat is nog maar een week geleden). Was mijn laatste werkdag bij de McDonalds voor 2018. Om 20:00 was ik klaar, en zag je al het eerste siervuurwerk. Dat heb ik op mijn Instagram story gedeeld.

Mijn laatste werkdag van 2018 zit er op!
Mijn laatste werkdag van 2018 zit er op!

Happy new year! 1 januari 2019, dinsdagnacht heeft mijn broertje vuurwerk afgestoken! Dat ging op de foto natuurlijk! Achteraf kwam ik er alleen helaas achter dat hij onscherp was, helaas! In 2020 beter ;).

Het vuurwerk van mijn broertje in 2019
Het vuurwerk van mijn broertje

Ook kwam dinsdag het allereerste artikel online op &Xaar. Heb jij hem al gelezen? Zo niet, KLIK dan hier voor de link!

Woensdag, 2 januari, had ik braaf een lijstje gemaakt voor wat ik woensdag wou doen. Uit eindelijk kon ik maar een dingetje afstrepen. Het op pad gaan met mijn moeder en broertje. Dat heb je misschien wel op mijn Instagram story’s gezien.

Een to do list van woensdag 2 januari 2019
To Do list van woensdag 2 januari 2019

Afelopen donderdag, 3 januari, heb ik de rest van het lijstje afkunnen vinken! Want ik heb braaf de fotografie challenge uitgewerkt, en staat inmiddels ook al online. Ook heb een beginnetje gemaakt aan dit artikel en staat het donderdag artikel al ingepland! Hard doorgewerkt dus.

Heb jij hem al gelezen? Zo niet, heb ik HIER de link voor je.

Afgelopen vrijdag, 4 januari 2019, was het weer tijd om te gaan werken. De eerste dienst in 2019. Het is ongeveer een half uurtje fietsen, de eerste 15 minuutjes door de polder. Het ziet er elke keer weer wat anders uit.

Polders tussen Zwammerdam en Bodegraven
Een foto van de polders vlakbij mijn huis.

Zo was het zaterdag, 5 januari 2019, ook weer een werkdag, en ging ik met mijn tas en werk schoenen in mijn krat weer op naar werk.

Gister, zondag 6 januari 2019, heeft mijn moeder een lekkere lunch gemaakt. Twee krentenbroodjes en twee pizzabroodjes van stokbrood.

pizzabroodjes en krentenbrood
Krentenbrood en pizzabroodjes

Dit was dan mijn eerste week van 2019. Hoe was die van jou? Is het al een beetje gelukt met jullie voornemens? Of juist helemaal niet?

Benieuwd naar wat ik nog meer doe in mijn week? Volg mij dan zeker op Instagram! Ik deel veel in mijn story’s!

Groetjes Xarifa

Wil je nu delen op Pinterest dat je dit artikel leuk vond om te lezen? Pin dan het volgende plaatje!

15 thoughts

  1. Ik kom maar moeilijk op gang! Eindelijk begin ik vandaag weer zin in dingen te krijgen! IK heb een blogpost af en ik ga weer een nieuw recept proberen. Het minderen van vlees is 1 van mijn doelen voor 2019, dus het wordt vegetarisch!

  2. Ah jammer, de link naar de fotografie challenge staat er niet in. Ga ik zo even naar scrollen. Klinkt als een drukke maar leuke week. Lekkere lunch heeft je moeder gemaakt. Ik begin al trek te krijgen dus ik heb net een roggebroodje naar binnen gewerkt. De lunch van jullie ziet er heel wat smakelijker uit 🙂

  3. Leuk overzicht en foto`s. Wat fijn dat je naar je werk gewoon met de fiets kan gaan. Nog beste wensen 2019

Geef een reactie