Mijn week #2 | &Xaar

Hoi allemaal!

De tweede week van 2019 zit er alweer op. De tijd gaat snel! Deze week heb ik een heerlijke rustige week gehad met een paar gezellige dagen! Lezen jullie weer gezellig mee?

Dinsdag 8 januari moest ik een paar dingetjes strijken voor het werk. En nog wat andere dingetjes zoals deze leuke bandana! Stiekem vond ik het wel jammer dat ik hem niet boven op mijn pet mocht doen, haha!

Xarifa van Dijk
That’s me, Xarifa

Donderdag 10 januari moest ik wat boodschapjes doen in Bodegraven. Daar ben ik naar toe gelopen en zag ik hier en daar al wat bloesem. Ik loop mij er elk jaar weer over te verbazen dat het al zo vroeg omhoog komt. Voor dit boompje hoop ik niet dat het nog hard gaat vriezen (al verheug ik mij er wel op. Ik hou van die kou!) en gaat sneeuwen.

Bloesem in Bodegraven
Bloesem

Zaterdag 12 januari heb ik gezellig met mijn ouders en broertje gewinkeld in Alphen a/d Rijn. Mijn broertje had ging voor nieuwe schoenen en sokken. Zo ook mijn vader en moeder gingen voor nieuwe sokken. Op het eind hebben we gezellig patatjes op bij Bram Ladage en daarna warme chocolade melk bij bij Alle Hends in Alphen a/d Rijn. Een gezellige middag!

Dit was alweer mijn week! Heb jij iets gezelligs gedaan met je familie of vrienden afgelopen weekend?

Groetjes Xarifa

26 thoughts

  1. Leuk om te lezen wat je in een week doet. Ik heb een heerlijke rustige week+ weekend achter de rug. Gewoon lekker veel thuis. Ook wel eens lekker 🙂

  2. Afgelopen weekend heb ik weer eens na een lange tijd lekker staan bakken! Voor de rest heb ik het even rustig aan gedaan.En oh my Bram ladage! hmmm de lekkerste friet gewoon!

  3. Afgelopen weekend heb ik aan school en mijn blog gewerkt én ging ik naar een feestje! Voor de rest heb ik niks speciaals gedaan. Oh, door jouw foto krijg ik trouwens erg veel zin in chocolademelk!

  4. Als je vader eens andere sokken van de standaard sokken wilt, moet je hem eens de site van effio laten zien. Mooie sokken die ook nog eens erg lekker zitten

  5. Dat klinkt inderdaad als een rustig weekje. Mag ook eens he. Het moet niet altijd druk druk zijn. Ik had zelf ook een rustig weekje

Geef een reactie