10 dingen die je nog niet over mij wist| &Xaar

Hoi allemaal!

Soms heb ik wel eens van die weken; genoeg inspiratie voor leuke ideeën om over te schrijven. Maar voor vandaag waren die ideeën net niet goed genoeg om vandaag weer over te schrijven. Tot ik na eindeloos Googelen (voor mijn gevoel) een idee had. En ja hoor, toen had ik het! Ik vertel 10 dingen die jij nog niet over mij wist. Dit idee neem ik over van Teddlicious (dit is haar artikel: 10 dingen die je nog niet over mij wist).

&Xaar bestaat nog maar 2 weken, en ik besefte mij ook dat ik nog niet veel gedeeld heb over mijzelf. Dus dit is een mooie om mij, Xarifa, beter te leren kennen. Mocht je nog meer dingen over mij willen weten, laat het dan vooral in de reactie’s achter. Dan kan ik meer van dit soort artikelen schrijven zodat je steeds weer een beetje meer over mij te weten komt! Laten we snel beginnen!

Ik…

… heb een chronische longziekte. Dat is Astma. Dit is ontdekt een week voor dat ik drie jaar werd. Zo heb ik tot mijn 12de best veel in het ziekenhuis gelegen met een astma aanval, en daarna regelmatig een antibiotica kuur of een prednison kuur gehad van de huisarts.

… in september 2018 heb ik een maandje als au-pair gewerkt in Engeland. Dit was een hele bijzondere ervaring. Hoewel het niet heel lekker liep met het gezin (ga hier niet veder op in) heb ik toch een hele hoop geleerd.

… vrijwillegerswerk gedaan heb bij de scouting. Ik heb bij de jongste groep (5-7 jaar) leiding gegeven. Dit 4 jaar achter elkaar. Komend seizoen wil ik dat weer gaan oppakken.

… niveau 1 & 2 heb gedaan en gehaald heb! Daar ben ik zo trots op. Omdat er op de middelbare school (heb praktijk onderwijs gevolgd) er niet bij iedereen het volste vertrouwen was dat ik het zou halen.

… een kleine verslaving aan sociale media verslaving heb. Het ergste is bij mij Instagram. Pff, ik kan daar uren op rond kijken.

… Pinterest. Ik kan daar ook moeilijk van weg blijven. Daar zijn de ergste verslaving interieur en bullet journal ideeën opdoen.

… dat ik af en toe niet kan stoppen met foto’s maken. Het is zo lekker ontspannend! En ik kan er van genieten om ze later terug te kunnen kijken!

… ooit nog het Pieterpad en het Pelgrimspad wil lopen. En eigenlijk nog meer van dat soort routes! Zo zie je zo veel van Nederland op een mooie en toeristische manier.

… eigenlijk sowieso een buiten mens ben. Mij maakt het eigenlijk ook niet eens uit hoe het weer is. Als ik maar een half uurtje naar buiten kan.

… ooit in de grote stad wil wonen. Als het maar niet te druk is, zoals Amsterdam. Dat is mij echt te druk! Ik zou graag in Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Den Haag, nou ja. Maakt eigenlijk niet uit welke grote stad het is, als het maar geen Amsterdam is. Haha!

Dat waren dan de eerste 10 dingen die je nog niet over mij wist! Ik ben wel benieuwd, wat is een van die dingen die mensen niet zo snel achter jou zoeken? Maar wat je wel heel leuk vindt om te doen?

Ook ben ik wel benieuwd naar jou antwoorden Stephanie!

Mocht je meer van dit soort lijstjes willen zien op &Xaar, laat dan vooral een reactie achter met wat voor lijstje ik de volgende keer moet maken!

Groetjes Xarifa

7 thoughts

  1. Pad dat ook erg leuk is om te lopen is de norah sea trail. Gaat van Zeeland via Zuid- en Noord Holland, Friesland naar Groningen. Niet over het strand maar juist door ook door dorpjes die op die route liggen. Is 650 km totaal. Is een Europees project want zijn ook routes in de andere noordzeelanden. Is.

Geef een reactie