Fotografie Challenge #3 | &Xaar

Hoi allemaal!

Vandaag is het alweer tijd voor de Fotografie Challenge! Vandaag gaan we alweer week drie in. Ook de afgelopen week hebben er weinig mensen mee gedaan. De challenge is ook voor jullie bedoelt! Ik vindt het alleen maar leuk om zien wat jullie er van maken! En misschien dat jullie dan nog (klik hier voor alle uitleg) wel op mijn website. Jullie kunnen je foto’s delen via de facebook groep, mij te taggen via Instagram of mij een mailtje te sturen naar xarifa@enxaar.com.

Ik had een vrolijk t-shirt aan met een gewoon simpele spijkerbroek. Zoals je in Mijn Week #1 kon lezen, heb op oude jaar avond gewoon nog moeten werken. Daarna had ik geen zin meer om mij helemaal op te tutten. Ik ben na werk even onder de douche gestapt, maar dat is het enige. Daarna heb ik een gezellige avond gehad met mijn ouders en broertje, dus het maakte ook niet zo heel erg veel uit dat ik niet zo op getut was.

Fotografie challege januari
Fotografie Challenge januari

Sommige mensen commente onder Fotografie challenge dat ze eigenlijk gewoon een huispak aan hadden. Dat kan ook gewoon natuurlijk! Ook heerlijk. Als je dan toch gewoon de hele avond gezellig met je familie bent! Dan maakt dat helemaal niet uit!

Dan nu de vraag. Wat is de challenge van volgende week? Ben je al benieuwd? Hier komt die dan…!

… De eerste sneeuw!

Het schijnt zo te zijn dat komende week het gaat sneeuwen, dus waarom ook niet? Ik had eigenlijk deze voor niet deze week maar eigenlijk volgende week pas op de planning staat. Onder voorbehoud. Want je weet het nooit natuurlijk hier in het kikkerlandje ~ Nederland ~. Dus we zien wel wat er volgende week als challenge komt. Week 4 had ik namelijk nog helemaal niks staan. Whoops!

Soms moet je natuurlijk gewoon een beetje schuiven in je planning. Als er iets bijzonders zich voor doet, moet je daar gebruik van maken, toch?

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie creatie’s van de sneeuw!

Houden jullie van sneeuw? Hier is er een helemaal blij dat er sneeuw komt!

Groetjes Xarifa

2 thoughts

Geef een reactie