Wat staat er op mijn non-bucket list? | &Xaar

Hoi allemaal!

Iedereen heeft er wel eentje. Een bucket list. Ik ook, tuurlijk! Maar ook heb ik een non-bucket list. En die deel ik vandaag met jullie!

Wat is een non-bucket list?

Ik zal jullie eerst eens uitleggen wat een non-bucket list is! Eigenlijk is het heel erg simpel en logisch. Misschien wel zo simpel en logisch dat je er niet direct aan denkt.

Een non-bucket list is het tegen over gestelde van een bucket list. Dus dingen die je nooit in je leven wilt doen.

Eventjes heel eerlijk hé, bij sommige dingen hoef ik niet lang na te denken. Maar ook zitten er dingen tussen waar ik misschien ooit wel eens ja tegen ga zeggen, maar dat ik er op dit moment niet aan moet denken om dat te doen!

Dat was de uitleg van de non-bucket list. Zullen we dan maar beginnen?

Dit staat op mijn non-bucket list…

… Springen van een klif. Dat lijkt mij echt eng!

… Een (wild) dier berijden. Dat vindt ik altijd zo zielig voor de dieren. Ooit heb ik op een paard gereden op vakantie, en wou daarna op paardrijlessen. Later ben ik toch ‘bij’ gedraaid en vindt ik het nu zielig voor de dieren.

… Het klimmen naar de top van een boom. Misschien dat deze niet helemaal eerlijk is, aangezien ik last heb van hoogtevrees. In een achtbaan, vliegtuig zitten en een berg beklimmen (nou ja, mij vindt je niet aan de rand, maar een stukje van de rand af wel!) heb ik geen enkel probleem, maar op of in andere dingen klimmen, nee dankjewel!

… Het bloggen moeten opgeven. Dat lijkt mij heel gek om niet meer te kunnen doen.

… Een vrachtwagenrijbewijs halen. Dan zit je zo hoog. Dat lijkt mij totaal niet fijn!

Dit is tot nu toe mijn non-buket list. Mocht ik nog ooit zo iets hebben, dit hoort er ook bij! Dan maak ik gewoon weer een nieuw lijstje.

Wat staat er nog bij jou op je non-bucket list?

Groetjes Xarifa

3 thoughts

Geef een reactie