Fotografie Challenge #4 | &Xaar

Hoi allemaal!

De derde week van de fotografie challenge zit er alweer op. Afgelopen dinsdag konden we goed op pad voor deze voor de challenge! Ik heb er zelfs een story voor opgenomen! Gesproken en wel, en omg, wat vond ik dat spannend zeg! Hoewel ik het heel leuk vindt om over dingen te schrijven en op die manier een soort van in de schijnwerpers te staan, vindt ik praten zo tegen de camera toch best wel spannend!

Toen ik het eenmaal aandrufde en begon, liep er een mevrouw achter me. Whoops! Dan maar opnieuw. Hoe spannend ik het ook vindt, deel ik het filmpje ook nog even met jullie!

Mijn Insta Story!

Wat vinden jullie er van? Haha! Echt zo’n promotie filmpje !

Maar kort daarvoor had ik voor mijn gevoel al de foto geschoten die ik voor deze challenge gebruik. Ik heb hem zelfs als achtergrond van mijn telefoon! Zo trots ben ik er op. Ben je al benieuwd naar mijn foto? Hier onder zie je hem!

Een typisch winters Hollands plaatje. Sneeuw, een molen en polders!
Een typisch winters Hollands plaatje. Sneeuw, een molen en polders

Hoe vindt jij de foto?

De afgelopen week waren er geen mensen die mee deden met de challenge. Dus deel ik nog wat foto’s die ik de dinsdag gemaakt heb.

Dit zijn niet de enige foto’s gemaakt heb, maar wel de gene waar ik zelf het meest trots op ben.

‘S middags heb ik ook nog gezellig met mijn broertje een sneeuwpop gemaakt. Het was er de perfecte sneeuw voor, dus dan maken we er een. Hij staat nu nog bij ons in de voortuin. Maar helaas niet voor lang meer. Want het dooit alweer. Maar bij het weer hoorde ik donderdag avond dat het volgende week weer koud wordt en dat er weer kans is op sneeuw, dus misschien dat we er dan weer een gaan maken!

Een sneeuwpop
Onze sneeuwpop

Goed, en dan nu de challenge voor de komende week! Ben je al benieuwd?? Dit is hem dan:

Hoe jij jou (Netflix/Videoland) serie kijkt!

Ik ben benieuwd hoe jij dat doet! Wil jij met je foto volgende week in het artikel (HIER alle informatie voor de rechten van jou foto’s)? Tag mij dan op Instagram, plaats jou foto dan in de speciale Facebook Groep of stuur dan een mailtje naar enxaaar@gmail.com.

Groetjes Xarifa

Wil je op Pinterest delen dat je mee doet aan de fotografie challenge? Deel dan dit plaatje:

16 thoughts

  1. Het zijn zeker mooie foto’s. Ik ben aan het begin van de week voor etenstijd naar buiten gegaan om er een paar te schieten daar ben ik ook trots op.

  2. mooie fotos. Ben er afgelopen week ook op uit getrokken om buiten foto’s te maken. Ik moest toen snel zijn, want de sneeuw was bijna weg.

Geef een reactie