Mijn week #4 | &Xaar

Hoi allemaal!

Deze week begint februari alweer. De tijd gaat hard! Deze week heb ik genoten van de sneeuw, en ben ik ziek geweest. Dus ik heb niet heel veel bijzondere dingen. Maar toch wil ik wat met jullie delen! Veel lees plezier!

Maandag lag er een dun laagje op de oude rijn. Dat zag je goed door dat je vogels en eenden liepen in plaats van zwemmen.

Dinsdag heb ik lekker gewandeld in de sneeuw. Ik heb vele leuke foto’s van de sneeuw kunnen maken! En ik heb voor het eerst een (promotie)filmpje gemaakt in mijn instagram story, voor de fotografie challenge. Ik laat het filmpje zien en wat foto’s, maar die zie je ook fotografie challenge.

Hier het promotie filmpje:

En vanaf vrijdag ben ik thuis omdat ik mij ziek voel. Gewoon een griep denk ik. Dus ik doe lekker rustig aan.

Dit was alweer mijn week! De komende week hoop ik mij gewoon weer beter te gaan voelen. Ook staat er voor mij iets spannends op het programma, maar daar lees je de komende week meer over!

Heb jij ook zo genoten van de sneeuw? Van mij mag het wel weer terug komen!

Groetjes Xarifa.

Wil je dit artikel nu pinnen? Dat kan met de volgende afbeelding:

32 thoughts

  1. Sneeuw is prachtig, zolang ik maar binnen hoef te blijven. De dag daarna was het spekglad op de weg, en dan ben ik niet zo’n held in de auto. Dat vind ik echt wat minder.

  2. Op zich vind ik sneeuw natuurlijk heel mooi, zeker in de natuur. Maar die gladheid… Vorige week ging ik ook bijna gestrekt doordat het zo glad was op de stoep. Op zo’n moment denk ik: laat die sneeuw maar zitten. Sowieso ben ik meer een zomermens. Maar dat terzijde. Vervelend dat je ziek was. Beterschap, ik ben ook een volle week niet lekker geweest maar het lijkt nu de betere kant op te gaan.

  3. wat de sneeuw betreft kun je vandaag misschien weer geluk hebben 🙂 hier in het zuiden ligt al een aardig laagje. Hopelijk ondertussen weer goed genoeg opgeknapt.

  4. Oeps, ik hoop dat je inmiddels al weer een beetje bent opgeknapt! Op dit moment is er hier nog geen sneeuw te bekennen maar geloof niet dat dat lang zo blijft.. het ziet eruit alsof het elk moment kan gaan sneeuwen!

Geef een reactie