Mijn week #5 | &Xaar

Hoi allemaal!

Aller eerst mijn excuus van mijn radio stilte van afgelopen weekend en vanmorgen. Ik had even een weekend dat ik mij niet heel fit voelde. Last van mijn longen, door spanningen of mijn contract bij McDonald’s Bodegraven verlengd zou worden. Daarom had ik even mijn rust gepakt.

Maar goed! Laat ik nu beginnen met Mijn week. Het als weer week 5 waar ik jullie vandaag over vertel! De aller laatste dagen van januari zit er op, &Xaar best nu dus een al een maand! En wat is dat hard gegaan zeg.

Zoals je net al kon lezen heb ik de afgelopen week te horen gekregen of mijn contract verlengt zou worden. Dat was woensdag om precies te zijn. Helaas voor mij (of voor hun, of ons beide) wordt mijn contract niet verlengt. De persoon waar ik dit van te horen kreeg vertelde dat het niet zo zeer aan mij lag, maar dat er keuzes gemaakt moesten worden wie er wel of niet zou blijven. Helaas hoor ik daar bij dus. Maar het komt wel weer goed!

Afgelopen woensdag avond heeft het bij ons gesneeuwd, waardoor het op de terug weg mooi wit was, ik reed om 21:00 terug dus je zag er niks meer van. Maar donderdag ook nog, zodat ik er nog mooi een foto van kon maken.

Zondag heb ik even mijn zinnen proberen te verzetten door een klein wandelingetje te maken. Hoewel ik daarna erg moe en heb lopen twijfelen om extra medicijnen te nemen heb ik toch iets kunnen genieten.

Dit was dan alweer mijn week. Ik heb dus niet veel bijzonders gedaan de afgelopen week, want ik had mijn rust even nodig. Zo komt de fotografie challenge zaterdag weer online.

Groetjes Xarifa

Wil je dit artikel graag delen? Dat kan via de volgende afbeelding:

10 thoughts

Geef een reactie