Fotografie Challenge

Hoi allemaal!

Vandaag is het voor dat de laatste fotografie challenge online komt, misschien tijdelijk, misschien is het ook echt wel de laatste. Op dit moment merk ik dat ik er niet de tijd in kan steken die ik graag voor de challenge wil gebruiken.

Ook merk ik dat het mij te veel engergie kost om elke keer weer een nieuw thema te verzinnen. Ik heb een hele lijst, in oktober 2018 uit geschreven, maar helaas merk ik dat ik hoewel ik de challenge heel goed uitgedacht heb, niet tevreden ben over de onderwerpen die ik bedacht ben. Tijd om dit in een nieuw/ander jasje te gaan steken. Of er een hele andere serie voor te gaan bedenken. Iets waar ik en jullie meer aan hebben. De opdracht van 2 weken geleden was:

Hoe jij het liefst je serie bekijkt. Die van mij is eigenlijk heel simpel. Namelijk:

Lekker in bed onder mijn deken, of onder een dekentje op de bank!

Gewoon lekker lui dus!

In de afgelopen twee weken zijn er (helaas) geen foto’s ingestuurd hoe jullie je favoriete serie kijken. Dus deze keer kan ik dat niet aan jullie zien.

Welke serie zijn jullie aan het kijken? Ik ben bezig met Riverdale, Dynasty en Once Upon a Time. Drie totaal verschillende serie, ik weet het. Maar ze zijn allemaal heel erg leuk!

Groetjes Xarifa

4 thoughts

Geef een reactie