Mijn week #6 | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is maandag! Dat betekend dat de nieuwe week alweer van start is gegaan. Vandaag deel ik met jullie weer wat ik de afgelopen week beleefd heb. Ik heb weer het een en ander gedaan, dus ik heb weer wat te vertellen!

Afgelopen maandag had ik een sollicitatie gesprek bij Actvite. Dit gesprek had ik al staan voor ik hoorde of mijn contract wel of niet verlengd zou worden, benieuwd wat het geworden is? Lees dan Mijn week #5, hier staat het uitgebreid in!

~ Normaal zou ik hier een foto plaatsen, maar ik zie net dat ik die vergeten ben te maken toen ik daar was! ~

Dinsdag ben ik weer wezen werken, en had avond dienst. Elke avond, als het donker is, zie ik in de verte veel lichtjes, wat mij altijd heel erg blij maakt!

Lichtjes in de verte, in Alphen aan den Rijn
De lichtjes in de verte

Gister ben ik een dagje naar Leiden geweest, wat je misschien wel op mijn Instagram had kunnen zien. Daar heb ik een klein beetje de cultuur gesnoven, de toerist uitgehangen, gewinkeld en lekker geluncht! Ik heb erg genoten! Ik zal later een (mini) shoplog voor jullie maken en deze in hopelijk nog februari plaatsen! Ik hoop dat ik de komende week daar even de rust voor ga krijgen in mijn hoofd.

Dit was dan alweer mijn week! Wat voor gezellige dingen heb jij de afgelopen week gedaan? Ik ben benieuwd!

Groetjes Xarifa

Wil je op sociale media delen dat je dit artikel leuk vond? Deel dan de volgende afbeelding:

20 thoughts

  1. Vergeten foto’s te maken overkomt mij ook regelmatig 😉 Vorige week was voor mij een redelijk standaard week met niet heel bijzondere dingen, als is op kraambezoek gaan natuurlijk altijd leuk 🙂

  2. Afgelopen week, haha ik weet het al niet eens meer, vast niks bijzonders en dat vergeten foto’s te maken overkomt mij ook vaak genoeg.

  3. Toerist in eigen land is altijd leuk! Leiden ben ik zelf nog nooit geweest maar wil ik wel graag een keertje naar toe. Mijn week bestond vooral uit slapen, slapen en nog eens slapen vanwege de griep.

Geef een reactie