Mijn maand januari 2019 | &Xaar

Hoi allemaal!

Vandaag deel ik met jullie de leuke dingen en minder leuke dingen van de maand januari. Ik deel ook een aantal artikelen met jullie. Die het meest zijn gelezen zijn, maar ook die het minst zijn gelezen! Kijken jullie naar de afgelopen maand?

Vuurwerk
1 januari, nieuwjaarsdag en mijn blog kwam online!

Dit was 1 januari, nieuwjaarsdag en mijn blog kwam openbaar voor iedereen! Ik heb mijn toen een soort van stiekem mijn blog op de wc online gezet, net voor het slapen gaan. Haha!

Eten, is altijd goed!
Lekker eten!

Ook heb ik weer veel lekkere dingetjes mogen proberen voor mijn moeder haar website. Deze was bijvoorbeeld heel erg lekker!

Snow, sneeuw
Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw!

Wat heb ik genoten van de sneeuw! Heel erg veel mensen zeuren hier altijd over. Het is te koud; het is te glad en ga zo maar door. Ik heb liever dit dan al die (zeik)regen. Maar goed, dat is mijn mening.

Intake op mijn (nieuwe?) school
Intake op mijn (nieuwe?) school?

Op 29 januari heb ik een intake gehad bij het MBO Rijnland. Als je wilt weten hoe en wat, lees dan: Ga ik weer naar school?.

Dit waren alle hoogte punten van de maand januari!

In dit terugkeerdende artikel deel ik ook alle goed gelezen artikelen, maar ook alle slecht gelezen artikelen! Ben je er klaar voor? Dan beginnen we met de goed gelezen artikelen!

Welkom op &Xaar – 112 weergave met een gemiddelde per dag van 3 lezers

20 before 2020 | &Xaar – 107 weergave met een gemiddelde per dag van 3 lezers

Mijn week #2 | &Xaar – 97 weergave met een gemiddelde per dag van 5 lezers

En de minst gelezen artikelen zijn:

Fotografie challenge #3 | &Xaar met 17 weergave en een gemiddelde per dag van 1 lezer

Mijn week #3 | &Xaar met 35 weergave en een gemiddelde per dag van 2 lezers

10 dingen die je nog niet over mij wist | &Xaar met 44 weergave en een gemiddelde per dag van 2 lezers

Welk artikel van deze allemaal spreken jou het meest aan? En welke had je wel in dit lijstje verwacht en welke niet? Zelf had ik de 10 dingen die je nog niet wist over mij niet in het tweede lijstje verwacht. Maar dat maakt niet uit! Ik leer alleen maar van dit soort statistieken. Bijvoorbeeld wat jullie wel graag lezen en wat niet.

Groetjes Xarifa

23 thoughts

  1. Ik kon ook wel genieten van de sneeuw. Ik ga even een kijkje nemen op de site van je moeder, het ziet er namelijk erg lekker uit.

  2. Leuk om te lezen welke artikels goed gelezen werden en welke niet. Daar kan je veel uit leren. Moet ik ook eens gaan bekijken

  3. Gefeliciteerd met je website en dit soort overzichten vind ik altijd fijn om te lezen. En wat leuk dat je weer naar school gaat, succes!

  4. Hoi Xarifa zoals je weet volg ik je account dus al vanaf je oude blog website, ik vroeg mij dit al een tijd af en daarom dat ik dit nu dus vraag. Jij had toen een post geplaatst met dingen die je allemaal gedaan had waaronder ander had je ballonnen opgeblazen voor je moeders verjaardag. Had je die uiteindelijk stuk geknald ?

    • Hoi Tamara, zoals je zelf al schrijft; voor mijn moeders verjaardag. Vanaf dan zijn ze ook van haar. Zoals jij weet ben ik het weekend daarna weg gegaan, dus weet ik niet wat ze er mee gedaan heeft. Xaar’s Wereld staat nog steeds online, ik zou het fijn vinden als je dan daar de vragen stelt over die blog.

Geef een reactie