Shoplog Leiden | &Xaar

Hoi allemaal!

Op zondag 10 februari was ik gezellig een dagje naar Leiden geweest. Ik heb daar lekker gewinkeld en geluncht. Vandaag heb ik daarvoor de mini shoplog zoals ik in Mijn week #6 beloofd had. Ik moet eerlijk zijn dat ik nog twee dingen niet op de foto heb staan, dus dat ik die later vandaag zal toevoegen aan dit artikel!

Als eerst ben ik bij Starbucks geweest. Sinds ik terug ben uit Engeland spaar ik de mokken van Starbucks, in elk land hebben ze een mok van dat land, en in plaatsen hebben ze vaak ook een mok. Hoewel dit niet dezelfde lijn is als de landen, en die ze in de meeste plaatsen ook hebben, heb ik toch deze mok gehaald. Ik baal er wel van dat Leiden niet dezelfde lijn mokken heeft. Maar toch vindt ik het leuk om hem te hebben!

Daarna ben ik gelopen naar Collectiv by swan. Daar oorbelletjes gekocht. Ze zijn van het merk My Tresure Hunts. De oorbellen kon ik in de sale kopen. Die waren van 16 euro voor 13 mee nemen!

Zoals je misschien al op de foto ziet, ben ik ook bij Dille en Kamille geweest. Daar had ik labeltjes kocht voor in mijn Bullet Journal, een lekker thee’tje. Met appel en kameel smaak. Ook heb ik deze tas gekocht, omdat ik niet wist of ik nog meer zo winkelen en of dat allemaal in mijn tasje zou gaan passen.

Uit eindelijk ben ik ook nog bij C&A geweest. Daar heb ik een Snoopy pyjama (love Snoopy!) en een nieuwe spijkerbroek. Die komen later nog vandaag!

Welk item zou jij ook kopen als je de kans kreeg?

Niks is gesponsord! Ik heb alles zelf gekocht.

Groetjes Xarifa

7 thoughts

  1. hahha, ik ga vaker shoppen in Leiden, ik woon er dicht bij, bel me gerust op als je nog eens Leiden onveilig maakt! Er zijn zoveel,leuke, gekke, kleinen winkeltjes !

Geef een reactie