Mijn week #10 | &XaarHoi allemaal!

De afgelopen week was een rustige week. Maar ik heb een heel leuk, maar druk weekend gehad! Het weekend was zo overweldigend dat ik zondagavond zo moe was om nog dit artikel te schrijven. Dus vandaar dat hij vandaag (dinsdag 12-3-2019) online kwam :). Laten we maar snel beginnen!

Begin van de week heb ik veel opgeruimd. En ook veel kaartjes op de foto gezet voor op Pinterest! Echte post vind ik namelijk vele male leuker dan iets via de mail. Ik spaar hoefijzerkaartjes van de HEMA en gewone kaartjes!De rest van de week heb ik niet zo veel gedaan. Maar afgelopen vrijdag was het zover! Het trainingsweekend om misschien animatie werk te gaan doen op een camping. Alleen kwam er afgelopen week iets anders leuks op mijn pad om te kunnen gaan doen. Daar later meer over! Ik zal hier een apart artikel over gaan schrijven, wanneer deze online komt durf ik nog niet te zeggen! Er staat namelijk nog veel leuke artikelen op de planning. Het afgelopen weekend heb ik veel dingen geleerd over animatie werk, en ben daar nog steeds van aan het bij komen! Ik heb daar onder andere dingen over de kidsclub geleerd, en daarvoor moesten we knutselen! Ik heb een slipper gemaakt!


Ik ben het weekend met een vriendinnetje geweest, we zaten in Middelburg. Uit Alphen a/d Rijn ben ik op de trein gestapt, het was een aardig ritje. Zondag middag gingen we weer terug, met de nodige storing(en) en vertraging door het weer. Maar wat was het gezellig om samen met de trein te gaan!


Dit was dan mijn afgelopen week! Rustig, maar wel heel fijn!

Wat heb jij het afgelopen weekend gedaan?

Groetjes Xarifa

Wil je dit artikel delen op Pinterest? Dat kan via de volgende afbeelding!


13 thoughts

  1. vanuit Alphen aan den Rijn naar Middelburg, dat is zeker een leuk treinreisje ! Daar krijg je wel een boek in uit

  2. Ik ben het weekend vooral druk geweest met mijn nieuwe blog. Moest nog wat plugins installeren en zaken op orde krijgen. Middelburg is een leuke stad, ik ben fan van Zeeland.

Geef een reactie