Mijn week #11 | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is weer maandag, en dat betekend dat ik vandaag mijn afgelopen week met jullie deel. De afgelopen week ben ik ziek geweest. Ook ben getroffen door de griep helaas. Maar toch ben ik weer wat over mijn grenzen gegaan, aangezien ik toch wat dingetjes wou bijwonen.

Afgelopen donderdag was het namelijk proef studeren bij mijn nieuwe opleiding. Ik wou toch al een aantal lessen bij gewoond hebben zodat ik weet wat ik al een beetje kan verwachten op mijn nieuwe opleiding. Ik had thuis een kopje thee gezet, lekker voor onderweg! Ik voel mij altijd net zo’n zaken vrouw als ik daar mee in de trein ergens naartoe zit.

In de trein op naar Woerden

Vrijdag heb ik een flat white proberen te maken, maar later hoorden ik van mijn moeder dat het een maccitio is of zo iets. Hihi zal mij wel weer niet overkomen. Maar smaken deed hij wel!

Mijn niet flat white

Zaterdag zijn we wezen uit eten. Bij een sushi restaurant in Alphen a/d Rijn. Heel gezellig, en wat zaten we weer vol na al die lekkere dingen! Het was wel grappig, want ze hadden daar ook een bananen maki. Hij is heerlijk!

Bananen maki

En gister zijn we even naar de Intratuin in Zevenhuizen geweest. Er waren wat leuke fotopuntjes te zien!

En ook hadden we gister nog even de vuurkorf aan. We hebben er rookworst boven gehangen en als toetje hadden we geroosterde marshmallows!

Dit was dan alweer mijn week. Wat was het leukste wat jij afgelopen week hebt gedaan?

Groetjes Xarifa

P.S. Wil je op Pinterst laten weten dat je dit artikel leuk vond? Laat het dan vooral weten door volgend plaatje te pinnen!

6 thoughts

  1. De Intratuin is altijd een goed idee! Het blijft zo’n leuke en fotogenieke winkel.. ik was er gisteren nog om nieuwe planten voor in de woonkamer te kopen.

Geef een reactie