Mijn week #12 | &Xaar

Hoi allemaal!

Vandaag is het maandag, dat betekend dat ik vandaag weer mijn afgelopen week met jullie deel. Het was weer een rustige week afgelopen week. Maar ik heb toch een aantal dingen die ik met jullie wil delen!

Woensdag was het tijd om te stemmen! Dit heb ik gedaan. Ik vind namelijk dat je als het kan, je stem altijd moeten laten horen. Daarvoor hebben (en zeker wij vrouwen!) het stemrecht voor gekregen.

Ook heb ik afgelopen woensdag postcrossing kaartjes op de bus gedaan. Ik ben benieuwd wat ik ervoor terug ga krijgen!

Je hebt het misschien wel op mijn Instagram story’s voorbij zien komen. Want afgelopen vrijdag zijn wij, mijn ouders, broertje en ik naar de stille tocht in Utrecht geweest. Om stil te staan wat er afgelopen maandag gebeurt is. En om iedereen veel sterkte toe te wensen, alle ooggetuige, alle slachtoffers, de trambestuurder en alle nabestaande. Het was erg mooi om te zien hoe druk het was daar!

Gister zijn we wezen geocachen in het voormalig Land van Ooit. Wat is het mooi daar zeg! Hoewel het roze kasteel op dit moment verbouwd word, ziet het er nog prachtig uit. Ook het park is nog heel erg mooi om te zien! Persoonlijk vind ik het heel jammer dat alles weggaat van het park. Het is zo mooi om daar rond te lopen! Het voelt er ook gewoon nog magisch als je over het terrein loopt. Hier wat foto’s:

Dit was dan alweer mijn afgelopen week. De komende week zal het wel weer wat drukker worden. Want er staan leuke dingen op de planning :)! Wat dat zal zijn lees je allemaal volgende week op mijn blog. Wat was het leukste wat jij afgelopen week gedaan hebt?

Groetjes, Xarifa.

Wil je dit artikel delen op Pinterest? Dat kan, via onderstaande afbeelding:

One thought

Geef een reactie