Mijn week #13 | &Xaar

Hoi allemaal!

Goh, het is alweer week 13 van 2019! Het jaar gaat echt snel. Vind jij ook niet? De afgelopen week heb ik veel gedaan.

Laat ik snel beginnen!

Dinsdag ben ik met een vriendinnetje koffie wezen drinken bij Versluis in Woerden. Heel gezellig!

Wij halen regelmatig eieren bij de boer. Vaak zijn ze veel daar goedkoper, omdat de boer vaak ze toch te veel heeft. Zo ook afgelopen woensdag. Daar zagen mijn moeder en ik katten en poezen via het raam naar binnen en buiten gaan! Heel grappig om te zien.

Donderdag, vrijdag en zaterdag heb ik mijn koffer gepakt! Waarom lees je donderdag. Ik heb hem in de douche ingepakt 😂, omdat ik daar de ruimte had.

Gister, zondag zijn we naar België gegaan, om precies te zijn Knokke-Heist. Daar lekker op het strand geweest en lekker rond gelopen. Bij onze tussenstop zag een hele mooi bloem in bloei, tegen een mooie rode muur aan.

Dit was dan alweer mijn week. Ik heb een hele leuke week gehad! Wat was voor jou het leukste de afgelopen week?

Groetjes Xarifa.

Wil je laten weten dat je dit een leuk artikel vond op Sociale media? Dat kan via de volgende afbeelding!

4 thoughts

Geef een reactie