Ben ik weer weg als au-pair? | &Xaar

Hoi allemaal!

Vandaag breng ik dan eindelijk het grote nieuws naar buiten! De afgelopen paar weken vroeg ik een aantal dingen in mijn Instagram story’s over reizen, wat jij bijvoorbeeld mee zou nemen. Maar misschien heb je het de afgelopen weken ook wel gemerkt, maar ook de komende weken nog blijven merken, dat de donderdag artikelen al een aantal weken geleden zijn ingepland. Zo heb ik dit artikel bijvoorbeeld al op 19 maart geschreven.

Zoals je het de afgelopen dagen (als je mij volgt op Instagram) gezien dat ik niet meer in Nederland ben. En waarschijnlijk heb ik jullie ook al een paar keer het strand laten zien. Misschien heb ik jullie al wel gedeeld waar ik ben, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen (aangezien ik het artikel dus al een tijdje geleden heb ingepland)!

Maar Xaar, wat ben je aan het doen?

Ik heb weer een nieuwe baan gevonden. Eentje die past bij mij. Komend schooljaar ga ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 doen aan het MBO Rijnland. Maar voor ik deze opleiding wou gaan doen, wou ik een jaartje er tussen uit, met school dan. In 2018 wou ik graag weg als au-pair, heb contact gehad met vele mensen, maar is er om wat voor reden helaas niks uitgekomen. Ik ben in november aan de slag gegaan voor &Xaar, heb ik bij Van Dam gewerkt als uitzend kracht en heb ik bij de McDonald’s drie maanden gewerkt.

Maar toen ik bij de McDonald’s werkte, begon het toch weer te kriebelen om als au-pair weg te gaan. Ik ben langzaam aan begonnen met zoeken, en heb nu ongeveer 3 weken geleden een verzoek gehad van het gezin waar ik nu zit.

Dit is allemaal in België. Nu woon ik vlak bij het strand, ik ‘heb’ twee lieve kindertjes, en ben ik volop aan het genieten. Ook zijn mijn au-pair ouders leuke mensen. Wat dat betreft heb ik het deze goed getroffen. Nu woon ik dus tijdelijk in Knokke-Heist, tot school weer gaat beginnen.

Groetjes Xarifa

10 thoughts

Geef een reactie