De Instagram tag | &Xaar

Hoi allemaal!

Vandaag heb ik weer een tag voor jullie klaar staan. Ik had wel weer eens zin om er een in te vullen. Ik heb de wel eens voor Xaar’s Wereld ingevuld, en het leek mij leuk om hem in te vullen voor &Xaar!

De Instagram tag houdt in dat je dingen verteld over je Instagram account. Je zal ook wel weer een paar keer mijn account in dit artikel voorbij komen!

Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?

Mijn Instagram gebruikersnaam is, net als mijn blog trouwens, &Xaar. Dit heb ik zo gekozen omdat het voor iedereen makkelijk te onthouden is en je het kan koppelen aan mijn blog!

Hoeveel foto’s post je gemiddeld?

Mijn streven is om eigenlijk elke dag wat te plaatsen, maar dit lukt mij totaal niet helaas. Ik ben eigenlijk nog steeds zoekende naar een strategie voor mijn Instagram. Kortom; voor nu ben ik dus lekker aan het rommelen in mijn feed!

Laat je favoriete Instagramfoto zien.

Oei, dat is een lastige zeg! Daar zal ik toe eens voor moeten kijken bij mijn feed! Ik denk toch voor onderstaande foto ga!


Laat jouw instagramfoto zien met de meeste likes!

Nu moet ik eerlijk zeggen, die heb ik gelijk net even opgezocht! De foto heeft geen beschrijving, ik had per ongeluk te veel hashtags gebruik, dus vandaar dat de hele tekst dan weg gaat die je typt. Dat vind ik zo bijzonder om te zien! Maar het gaat om deze foto:

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

Geen enkele! Op dit moment ben ik daar op dit moment geen energie voor.

Welke celebrities volg je?

O’G3NE volg ik graag en de meiden van O’G3NE hun eigen account.

Welk Instagramfilter gebruik je het meest?

Ook geen enkele. Ik zet mijn foto’s puur natuur op Instagram.

Laat je laatste Instagram video zien.

Ik heb ze niet in mijn feed staan, die video’s. Maar ik heb er ooit wel een voor mijn story’s gemaakt. Ik zal hem even opzoeken en hier delen!

Welke dierenaccounts volg je?

Ook geen een. Saai eigenlijk he? Ik ben meer van de mensen volgen dan de dieren dus vandaar.

Welke (grote) bedrijven volg je?

Ik volg de Flying Tyger en de H&M als grote bedrijven (nog wel meer hoor, maar deze schieten mij zo te binnen). Maar ik vind het ook leuk om kleine bedrijven te volgen zoals bijvoorbeeld marcelinaeu.

Heb je veel familie leden op Instagram?

Yup, ik volg graag mijn ouders en broertje, zeker ik nu in België zit. Maar thuis volgde ik ze ook al, en zal ik ook blijven doen!

Deel hier je Instagram account.

Nou, dat is dus &Xaar

Hierbij tag ik Yvette van Dreomky, Angeliek van De ondernemende vrouw, Monique van Monique Michelle, Maïté van All About Maïté en Mi-choe van Girls label, Renata van Seadbeady, Anniek van Anniek en Tessel . Hier onder vind je de lijst zodat jij die makkelijk zelf kan kopieren naar je eigen blog! Ik hoop dat jij net zo geniet van het invullen als dat ik deed!

 1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
 2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
 3. Laat je favoriete Instagramfoto zien.
 4. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.
 5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
 6. Welke celebrities volg je?
 7. Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
 8. Welke hashtags gebruik je het meest?
 9. Laat je laatste Instavideo zien.
 10. Welke dierenaccounts volg je?
 11. Welke (grote) bedrijven volg je?
 12. Heb je veel familieleden op Instagram?
 13. Deel hier je Instagramaccount

Wat is jou Instagram account, en waarom moet ik jou absoluut gaan volgen?

Groetjes Xarifa

34 thoughts

 1. Leuk om te lezen. Ik vind die winterfoto ook erg mooi! Ik neem me ook altijd voor om om de dag te posten maar dat lukt me ook echt niet.

 2. Heel leuk om te lezen ! De winterfoto is inderdaad heel leuk ! Ik ben zelf ook helemaal in de ban van instagram !! Ik vind het een zalige app !

 3. ik kan me er maar niet toe zetten echt met Instagram aan d eslag te gaan. Ik weet dat het zou moeten #zucht….

 4. Leuk om te lezen! Ik vind het heel leuk om te zien hoe goed hashtags werken; ik blijf me er altijd een beetje over verbazen hoeveel mensen je kunt bereiken én hoe ze jou kunnen vinden!

 5. heel leuk overzicht, ook hele mooie foto’s, Ik heb twee accounts op Insta maar moet er nog een beetje mijn weg in vinden

 6. Je vindt mij op Instagram met @RoryRJ Een naam die – heel handig – niet echt matcht met de naam van mijn website. Moet ik nog eens aanpassen. Ik ben heel actief, met name op stories. Vind ik superleuk om te doen. Verder probeer ik iedere dag iets te posten, maar het moet wel vanuit de flow zijn en niet plaatsen om het plaatsen.

Geef een reactie