Mijn week #14 & 15 | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is weer maandag, dus normaal zou dan mijn afgelopen week delen. Maar vorige week heb ik een weekje over geslagen. Waarom dit zo is lees je later in dit artikel! Maar het heeft een goede reden!

Maandag 1 april begon ik als Au-Pair in Knokke-Heist. Dit was echt heel leuk! Ik ben maandag een beetje op pad geweest. Dat was echt heel prettig om een beetje te zien waar ik zat.

Dit heb ik veel gedaan twee weken. Ik zal een paar foto’s laten zien!

Maar helaas kwam er snel een einde aan. Je kan onder deze Instagram post (heel algemeen) lezen hoe en wat.

Er was een fijn gezin. Dus ben ik opzoek naar een nieuw baantje hier in Nederland. Ik ben met de trein terug naar huis geweest. Ik ben op het station van Duinbergen opgestapt. Deze was het dichtste bij. Daar hebben ze mooie grafitie op de muren van het station!

Daar ben ik druk mee bezig. Ook heb ik de afgelopen week mijn verjaardag gevierd. Gewoon gezellig met mijn ouders en broertje! Niet veel bijzonders!

Gister ben ik lekker wezen fietsen door mijn regio! Het was heerlijk weer. Ik was niet de enige die dat dacht, er waren heel veel mensen op pad!

Dit waren mij afgelopen twee weken. Er is dus veel gebeurt, en heb niet stil gezeten!

Hebben jullie nog leuke dingen in het mooie weer gedaan? Zo ja, wat?

Groetjes Xarifa

Wil je dit artikel nu delen? Dat kan via onderstaand plaatje!

37 thoughts

  1. Ah wat jammer dat dit avontuur maar van korte duur was.. hopelijk vind je snel een leuk baantje waar je jouw ei in kwijt kunt ☺️

  2. Er valt mij iets op, alle bloggers zijn in april geboren … Zou het echt zo zijn, hebben bloggers diezelfde maand als geboortemaand! Bijzonder zou dat zijn.
    En ja, jammer van je baantje, maar je weet het, waar de ene deur dicht gaat, gaat de andere deur open. Succes met zoeken. Gr. Jeannet

  3. Jammer dat het zo snel gedaan is. Knokke en omgeving kom ik zelf vrij vaak. Vorige week nog ben ik met de kinderen minigolf gaan doen in Duinbergen. Op het station daar ben ik nog niet geweest.

  4. Wat ontzettend jammer dat je au pair avontuur zo snel eindigde, dat zal wel even een tegenvaller zijn geweest. Nu dan met frisse moed op zoek naar iets nieuws, veel succes daarmee!

  5. Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! En wat vervelend van het korte avontuur. Ik begrijp dat je er niets over kunt zeggen, maar het maakt mij wel benieuwd. Hoop dat er niets vervelends was in ieder geval. En dat je snel iets anders leuks in NL vindt!

  6. Jammer dat je baan van korte duur was. Ik heb ook gewerkt als au-pair in Australië, heb een fantastische zeven maanden gehad. Hopelijk vind je snel iets nieuws.

  7. Jammer dat het een ervaring van ‘maar’ een week was maar ik geloof dat je er zeker veel van hebt bijgeleerd!

Geef een reactie