Mijn Maand Maart 2019 | &Xaar

Hoi allemaal!

April is alweer een twee weken bezig! Dus het wordt hoog tijd dat ik Mijn Maand Maart ga delen met jullie! Ik heb leuke dingen gedaan in maart, maar ook was het een rustige maand voor mij. Ik had geen baan meer, maar was mij aan het op maken om weg te gaan als au-pair.

Ik heb begin maart (het weekend van 8-10 maart) een training gevolgd om animatie medewerker te worden. De woensdag daarvoor hoorde ik dat ik als au-pair weg ging. Dus dat had geen zin. Daar heb ik lekker geknutseld!

Zo, samen met mijn ouders en broertje zijn we naar de stille tocht voor de slachtoffers van de aanslag in Utrecht. Dit was heel mooi om te doen en mee te mogen maken. Iedereen die voor hetzelfde komt, met dezelfde gedachte! Maar de reden waarom is niet zo leuk.

We zijn bij het Voormalig land van ooit wezen geocachen, het weekend voor dat ik wegging.

We zijn wezen stemmen in maart.

En ik ben een paar keer naar Woerden geweest met de trein.

De afgelopen maand heb ik niet zoveel ‘reclame’ (doe ik nog steeds niet trouwen’s. Echt erg, moet ik maar weer eens oppakken!) gemaakt voor mijn blog. Dus ik had niet zo heel veel bezoekers in maart. Maar toch zet ik nog even op een rijtje welke artikelen goed gelezen zijn, en welke minder goed gelezen zijn.

Ik begin in ieder geval met de best gelezen artikelen. Dat zijn:

Op nummer 1 staat Mijn week #9, met 27 bezoekers.

Op nummer 2 staat Mijn week #10, met 11 bezoekers

Op nummer 3 staat 5 plaatsen die ik nog graag wil bezoeken (in Nederland!), ook met 11 bezoekers

Ik deel ook mijn slechts gelezen artikelen met jullie! Dat zijn:

Op nummer 1 staat Mijn week #11 met 4 bezoekers.

Op nummer 2 staat Mijn maand februari met 8 bezoekers

Op nummer 3 staat Mijn week #12, met 9 bezoekers

Dit was het dan! Welk artikel vond jij leuk om te lezen in maart?

Groetjes Xarifa

22 thoughts

  1. Wat een leuk overzicht! En wat tof dat je animatiemedewerker wilde worden, dat heb ik ook een aantal jaren gedaan! Maar au-pair is natuurlijk nog veel toffer!!

  2. Natuurlijk niet gek dat je meest recente artikelen minder gelezen zijn dan oudere artikelen, soms bergt het wat tijd om artikelen bekendheid te geven!

    • Toch is maart een slechte maand geweest, in januari en februari zijn artikelen meer gelezen toen ik de artikelen Mijn Maand januari 2019 en Mijn Maand februari 2019 schreef. Zo zijn de 3 minst gelezen artikelen begin maart geschreven, en de best gelezen artikelen eind maart. En heb ze even veel gedeeld; niet. Het is dus maar wat je gek vindt 😉

  3. Land van Ooit. Nog nooit over gehoord. Dat vind ik nu fijn aan dat blogjes lezen. Je ontdekt steeds nieuwe dingen.

  4. super leuk dat je al aupair gaat werken! daar komt de oefening in knutselen vast van pas! waar ga je naar toe?
    staan er nog steeds attracties in het land van ooit? Ik vond vroeger de piano zo leuk 🙂

Geef een reactie