Mijn week #16 | &Xaar

Hoi allemaal!

Voor iedereen: fijn pasen! Het is alweer maandag & tweede paasdag. Net zoals elke week deel ik met jullie (gewoon op maandag!) mijn afgelopen week met jullie! Ik heb een aantal leuke dingen gedaan!

Afgelopen maandag hebben mijn broertje en ik samen gezellig een spelletje gedaan. Namelijk: Doolhof.

Woensdag heb ik gezellig met mijn ouders mijn broertje bezocht op zijn stage bij de Intratuin. We vinden het heel leuk om iemand te bezoeken tijdens zijn of haar stage als dit zo uitkomt en kan. Dat kon bij mijn broertje! Daarna ben ik doorgegaan naar een sollicitatie gesprek bij Balorig. Helaas daar niet aangenomen!

Donderdag was de passion op tv, wij hebben die gekeken in de kerk. Weer eens wat anders! Maar wel heel leuk!

Vrijdag had mijn broertje vrij vanwege Goede Vrijdag, en hebben we gezellig naar Bodegraven gewandeld. Hebben we wat foto’s gemaakt, wat boodschapjes gedaan en zijn we terug gegaan met onze vader, met de auto.

Zaterdag had ik een sollicitatie gesprek in Utrecht. Op Utrecht CS, bij Swirls (waar ik ook ben aangenomen! Whoop, whoop) en heb ik er gelijk een dagje Utrecht van gemaakt! Zo heb ik lekker aan de gracht geluchd, na ik een Bullet Journal gekocht heb, ben ik bij de Domtoren geweest en heb ik een pindakaas milkshake gedronken bij Five Guys.

Gister heb ik gezellig met mijn vader gewandeld in het dorp. Zo kwamen we dit leuke bloemen veld tegen!

Dit was dan alweer mijn week! Ik heb genoten van het mooie weer! En ga dat zeker nog doen de komende week! Heb jij ook genoten van het weer de afgelopen week?

Nee, ik heb dit spel niet gratis ontvangen om er over te schrijven. Ik krijg ook niet betaald om hier over te schrijven.

Ja, dit artikel bevat wel affliate links. Dat houdt in: wanneer je op een link van Bol.com en dat betreffende product bij Bol.com koopt, krijg ik een klein perecentage van het aankoopbedrag. Maar ik heb geen inzage in je bestelling. Ondertussen help je mij enorm, want zo kan ik de onderhoudskosten van &Xaar betalen.

Dit kost jou niks extra’s, maar kan mij net een kleinigheidje opleveren. Mijn dank is dus groot mocht je iets via zo’n link bestellen.

Groetjes Xarifa

31 thoughts

  1. Pindakaasmilkshake?? Heb best al wat smaken milkshakes gehad, maar een pindakaasmilkshake nog nooit. Niet echt een smaak die ik bij een milkshake zou verwachten. Was het lekker of meer iets van een keer proberen en daarna niet meer?

  2. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Utrecht is echt ‘me stadsie’. Ik ben er geboren en deels getogen. Altijd als ik terugkom – waar dat ook is, met trein, tram of de auto – voel ik mij weer thuis. Was dus wel een gezellige week als ik dat zo terugzie?

  3. Ten eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Doolhof heb ik in mijn jeugd echt enorm vaak gespeeld ik vond dat zo’n leuk spelletje.

  4. Gefeliciteerd met je nieuwe job. Moet tof zijn om in hartje Utrecht te werken, leuke stad!

Geef een reactie