Mijn week #17 | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is weer maandag, tijd om mijn afgelopen week met jullie te delen! Deze week is het tijd voor week 17. De week waarin het tweede paasdag was, maar ook Koningsdag! Een leuke week met twee leuke dagen. Een dagje vrij, en een dagje feest!

Maandag zijn wij naar een ambachtsmarkt in Boskoop. Erg leuk!

De avond voor koningsdag hebben wij in Zwammerdam altijd een optreden van een band of zangers. Zo ook afgelopen vrijdag. Daar ben zijn wij, mijn ouders, broertje en ik ook naar toe geweest! De band die dit jaar optrad was Vangrail.

Zaterdag was het Koningsdag! Ook ik ben even naar de vrijmarkt hier in de buurt geweest! Maar daarna heeft mijn moeder een lekkere hamburger gemaakt. Binnenkort op haar website!

Ook gister hadden we een lekkere hamburger tijdens de lunch. Ook die komt binnenkort op mijn moeder haar website!

Dit was dan alweer mijn week! Lekker rustig, maar ik heb leuke dingen gedaan! Wat heb jij met koningsdag gedaan?

Groetjes Xarifa

29 thoughts

  1. Die hamburger ziet er echt te lekker uit (zelfs voor mij als vegetarier). Daar wil ik mijn kinderen ook mee verblijden, ik hou de website van je moeder in de gaten 🙂

    • Ehmm. Op koningsdag zijn wij in ons dorp gebleven. Er was zoveel georganiseerd optocht met versierde fietsen, vrijmarkt, springkussen, zweef, modeshow, taartwedstrijd, live muziek kort om ondanks het s ochtends koud en regenachtig was (klein beetje) was het een geslaagde dag….En ook hier eigen gemaakte broodje hamburger met patat

  2. Oeh die burger, ziet er goed uit! De vrijmarkt hebben wij dit jaar overgeslagen… Mijn zoon is wel even met het buurmeisje geweest, maar ik vond het wel prima 😉

  3. Nom die hamburger ziet er lekker uit! Nog nooit gehad met een gebakken ei ertussen 😁 Wij zaten bij vrienden met koningdag, rustig aan gedaan en lekker gegeten. 30+ allemaal, worden een dagje ouder 🤣

  4. Zo te lezen en te zien heb je je prima vermaakt! Zelf heb ik niks met Koningsdag gedaan, had namelijk last van hooikoorts en voelde me niet fit genoeg om ergens naar toe te gaan.

    • Balen! Het is niet leuk om hooikoorts te hebben, nu heb ik er wel wat last van (jeukende ogen, soms last van mijn neus). Maar jij hebt er zo te lezen veel meer last van

  5. Ah leuk! Vangrail is hier ook een keer geweest tijdens het dorpsfeest en het was een erg gezellig feestje! Mijn koningsdag was voor het eerst in jaren juist erg rustig.

  6. Wat een heerlijk broodje hamburger lijkt me dat zeg! Het is 16.30u geweest als ik dit typ, dus ik begin meteen trek te krijgen haha. Ik ben in de intratuin geweest met koningsdag. Heb weinig met het koningshuis en dus ook weinig met het feest 😉

Geef een reactie