Mijn week #19 | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is weer maandag, dus dat betekent dat het tijd is om mijn afgelopen week weer online zet. Ik heb mijn eerste werk week achter de rug, was mijn portemonnee kwijt, en had last van mijn longen. Helaas. De laatste twee zijn niet zo leuk, maar mijn eerste werk week was spannend!

Afgelopen maandag was mijn eerste werkdag bij Swirls Ice Cream op Utrecht Centraal Station. Spannend! Het weer viel best wel tegen, dus het was best wel rustig. Eigenlijk hebben we de hele dag schoon gemaakt en tussendoor klanten geholpen. Ik wist niet dat ze op Utrecht Centraal Station ook aan dodenherdenking deden. Want er stonden allemaal kransen op het station. Dat was bijzonder om te zien!

Maandag was ook de dag dat ik mijn portemonnee verloor op Utrecht Centraal Station. Gelukkig was hij gevonden, het uitgebreide verhaal lees je hier. Ik heb hem opgehaald afgelopen woensdag en heb mijzelf toen getrakteerd op een kids cup ijsje op het werk!

Elke keer als ik moet werken ga ik met de trein, dit is toch wel het makkelijkst en het snelst, aangezien ik geen rijbewijs heb, en geen zin heb om elke dag van Zwammerdam naar Utrecht te fietsen en weer terug.

Afgelopen donderdag heb ik goed nieuws gehad! Afgelopen januari had ik een intake voor de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3. Hier lees je hoe mijn intake is gegaan en dat ik ben aangenomen voor de opleiding. Helaas was dit met 6 andere mensen, en is besloten dat de opleiding niet door kon gaan op de locatie waar ik het zou gaan volgen. Van uit deze conclusie heeft de directie van het MBO Rijnland een, voor mij goed uitpakkende, beslissing genomen. Namelijk dat deze leerlingen gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 mogen gaan doen! Natuurlijk moest dat gevierd worden! Dus heb ik gevraagd of mijn vader taart zou willen meenemen vrijdag na zijn werk. En dat heeft hij gedaan!

Op donderdag begonnen mijn longen ook gek te doen. En heb ik van vrijdag t/m zondag lekker rustig aan gedaan en mij ziek gemeld van werk. Vandaag ga ik het gewoon weer proberen, en kijken hoe het gaat.

Zaterdag had mijn broertje zin om te koken, dus heeft hij een lekkere hotdog gemaakt. Hij smaakte heerlijk!

Dit was dan mijn afgelopen week! Heb jij nog iets leuks gedaan de afgelopen week?

Groetjes Xarifa

21 thoughts

  1. Gefeliciteerd met je opleiding, wanneer begint de opleiding? En wat een pech met je portemonnee, maar weer geluk dat deze gevonden is.

  2. Die hotdog ziet er goed uit! Mijn broertje kookt ook graag, maar heeft nog nooit iets voor mij gemaakt haha. Jammer dat de opleiding niet door kon gaan op de locatie, maar super dat je bent aangenomen! Gefeliciteerd!

  3. Zo leuk! Ziet er allemaal ook zo lekker uit! Ik ga nu een weekendje weg met mijn badminton vereniging!

  4. Hey Saar wat fijn dat je naar niveau 4 mag. En leuk om te weten dat je bij de swirl op het station werkt. Misschien zien we elkaar dan wel als ik eens een ijsje kom halen.

Geef een reactie