Mijn maand april 2019 | &Xaar

Hoi allemaal!

Mei is inmiddels alweer 16 dagen bezig! Dat betekend dat ik ondertussen wel eens mijn afgelopen maand met jullie mag gaan delen :)! Het is een bewogen maand geweest, ik ben au-pair geweest, op diverse sollicitatie gesprekken geweest en een dagje in Utrecht geweest.

21 april in Utrecht

In de eerste week van april, toen ik in België zat als au-pair.

Mijn moeder heeft lekkere hamburgers gemaakt in april!

Veder deel ik natuurlijk ook deze maand welke artikelen het goed en minder goed deden! Daarvoor heb ik weer even rond gesnuffeld door mijn artikelen!

Eerst de artikelen die het goed deden!

En dan nu de minder goed gelezen artikelen:

Het grappige is, toen ik ging kijken naar de artikelen die het wel en niet zo goed deden, vond ik de 18 bezoekers vrij normaal, en de 36 & 38 bezoekers al veel. Maar wauw, 85 bezoekers! Dat is voor mijn doen echt heel veel!

Welk artikel vond jij leuk om te lezen in april en zie je nog graag een artikel over? Ik ben benieuwd naar jouw antwoord!

Groetjes Xarifa

9 thoughts

  1. Zoo, wat een hamburger zeg, die lukt ik denk ik ook wel haha. Utrecht is voor mij erg lang geleden, dus daar wil ik ook graag wel weer een keer naartoe.

Geef een reactie