Mijn week #20 | &Xaar

Hoi allemaal!

Vandaag is het weer maandag, dus deel ik mijn afgelopen week weer met jullie! Het was een gekke week voor mij afgelopen week! Werken, wandelen met mijn moeder, naar het Wildgroei Festival en mijn vader trad op. Ook ben ik weer druk aan het solliciteren gegaan, waarom? Dat lees je in het artikel! Dus laat ik snel beginnen!

Maandag was het weer tijd om te gaan werken. Ik had een dienst van 15:00 tot eigenlijk 23:30, maar ondanks het mooie weer was het toch erg rustig en mocht ik eerder weg. Dit zie ik elke dag als ik moet werken.

Afgelopen dinsdag kreeg ik een telefoontje van de baas. Ik hoefde niet meer te komen. Helaas. Dus ik ben weer druk aan het solliciteren.

Woensdag ben ik samen met mijn moeder even naar Utrecht geweest om mijn werkkleding in te leveren. Daarna zijn we nog even naar de flying tiger geweest om daar wat boodschapjes te halen!

Vrijdag ben ik gezellig met mijn moeder wezen wandelen, we hebben ruim 11 kilometer gewandeld. We hebben de Dammekade route gelopen. Binnenkort zie je hier een uitgebreid verslag van op &Xaar! Natuurlijk kon ik het niet laten om wat foto’s te maken onderweg. Je ziet nog niet alle foto’s!

Zaterdag zijn we naar het Wildgroei Festival geweest, een fesitval wat door 5 ondernemers en de Utrechtse Heuvelrug georganiseerd zijn. Donderdag kan je een uitgebreid artikel op &Xaar terug vinden. Het was in ieder geval leuk om een keer mee gemaakt te hebben.

Gister had mijn vader een optreden, daarvoor hadden we een lekker cheeseburger, letterlijk, kaas met een hamburger erbij. En natuurlijk een broodje.

Dit was dan mijn week. Wat is het leukste wat jij afgelopen week gedaan hebt?

Groetjes Xarifa

24 thoughts

 1. Wat balen dat je je baan bent kwijt geraakt. Het hoogtepunt uit mijn week was toch wel toen Nederland het Songfestival won afgelopen zaterdag. En een tweede hoogtepunt was een dagje Efteling met mijn collega’s

 2. Wat balen dat je de baan bent kwijtgeraakt. Hopelijk gaat de volgende baan beter. Voor mijn was het hoogtepunt van het weekend dat we het songfestival wonnen en daarnaast heb ik lekker veel gelezen

  • Ben blij dat Duncun gewonnen heeft, van mij was er niks bij :), gelukkig maar, want mijn zangkunsten wil niemand horen ;). Klikt lekker, dat gelees

  • Lekkere actieve week zeg! Ik mocht naar een bloggerevent van Brabantia omdat ze 100 jaar bestaan. Dat was echt een feestje en goed georganiseerd, dus daar heb ik het goed naar m’n zin gehad. Jammer van je baantje, maar je bent lekker jong, dus ergens anders staan ze vast weer om je te springen 😊🎈

  • 11 kilometer loopt zeker gemakkelijk. Ik denk dat ongetraind voor iedereen anders is. Ik heb even gevraagd aan mijn moeder wat zij vindt. Ze zegt dat ik er tussen in zit. Ligt ook denk ik aan hoeveel je beweegt en dus hoe je conditie is.

  • Lekkere actieve week zeg! Ik mocht naar een bloggerevent van Brabantia omdat ze 100 jaar bestaan. Dat was echt een feestje en goed georganiseerd, dus daar heb ik het goed naar m’n zin gehad. Jammer van je baantje, maar je bent lekker jong, dus ergens anders staan ze vast weer om je te springen 😊🎈

 3. Toevallig ook vorige week in Utrecht geweest, voor mijn werk. Ik zat met uitgelaten Ajax supporters in de trein die op weg waren naar de huldiging op het museumplein. Aparte ervaring kan ik je zeggen 😉

 4. Lekkere actieve week zeg! Ik mocht naar een bloggerevent van Brabantia omdat ze 100 jaar bestaan. Dat was echt een feestje en goed georganiseerd, dus daar heb ik het goed naar m’n zin gehad. Jammer van je baantje, maar je bent lekker jong, dus ergens anders staan ze vast weer om je te springen 😊🎈

Geef een reactie