Mijn week #21 | &Xaar

Hoi allemaal!

Vandaag begint week nummer 22. Dus is het tijd om terug te blikken op week 21! Ik heb een rustige week gehad. Nu ja, rustig? Ik heb eigenlijk alleen vrijdag een dagje niks gedaan. Maar voor de rest, pak ik even mijn hoogte punten er uit! Dus laten we maar snel beginnen!

Voor mij was het eigenlijk al weer een tijdje dat ik nodig naar de kapper moest. Ik was net opzoek naar het telefoonnummer van de kapper waar ik altijd naar toe ga als ik geen oproep voorbij zie komen dat iemand een model nodig heeft voor zijn of haar opleiding. Helaas kon ik dat telefoon nummer niet vinden, binnenkort maar eens een briefje maken, voor als ik weer eens voorbij fiets. Mijn kapper knipt in haar eigen huis. Vandaar ;)! Tot ik een oproep voorbij zag komen dat iemand een examen had, knippen en twee kleuren verven. Nou, dat vond ik geen probleem! Dus zo gezegd zo gedaan, dinsdag was het zo ver. Er moest voor mij een behoorlijk stuk vanaf, aangezien het boven de schouders uit moest komen. En er kwamen twee kleurtjes in. Hier onder zie je het resultaat. Zelf vind ik het net te kort, dus weer niet of ik dit weer zal doen in de toekomst! Maar de kleurtjes ben ik blij mee!

Zaterdag ben ik een dagje naar Schiphol geweest. Lekker daar de toerist uithangen! Haha. Het is altijd leuk om daar tussen de koffers rond te lopen! Het jammere is alleen dat het panarama dak dicht is tot de zomer. Dus we konden geen vliegtuigen kijken. Wat ik wel jammer vindt, omdat het voor mij de dag toch wel afmaakt!

Gister hebben mijn ouders, broertje en ik lekker gewandeld bij Zegveld.

Wat voor leuke dingen heb jij de afgelopen week gedaan?

Groetjes Xarifa

17 thoughts

  1. Ah ik vind het ook heerlijk om op een vliegveld te zijn! Misschien volgende keer een spottersplek opzoeken als het panorama terras nog dicht is? Ik ben de afgelopen tijd veel op Eindhoven Airport geweest en zo’n klein vliegveld vind ik toch ook wel iets hebben!

  2. Je haar is mooi geworden! Ik heb dat ook eens gedaan; een kappers examen. Toch altijd beetje spannend. Schiphol is inderdaad een leuke plek! Lekker levendig en bij mij om de hoek. Ook altijd leuk om even bij Victoria’s Secret te kijken! Leuk artikel. Fijne avond!

  3. Xarifa wat is je haar mooi geworden. Ik snap dat het even wennen is, maar ik vind het je super staan hoor! jammer dat het panorama dak dicht was. Wie weet van de zomer meer geluk?

  4. Zegveld, daar ga ik ook wel eens wandelen, zo mooi daar! En wat een leuk kapsel heb je gekregen, staat je goed !

  5. Afgelopen week (en nu nog steeds) zit ik thuis met een longontsteking. Dus het is niet bepaald een spetterend weekje. Ik vind je nieuwe kapsel er overigens leuk uit zien!

  6. Heel veel (vorige week). Naar de officiële opening van de Tong Tong Fair, een heel leuk event ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Brabantia (een ontbijt, boottocht door de Amsterdamse grachten, Brabantia-producten door de jaren heen bekijken, een overheerlijke lunch, workshop Zero Waste). En volgens mij heb ik nog meer gedaan, maar dit is al heel veel en leuk. En zo is het niet iedere week hoor, want deze week heb ik het juist wat rustiger. Wat fijn is omdat ik dan weer bij kan werken.

    • Heel veel succes met je examens! Ik zie examens altijd als een afsluiting van je (middelbare) school en als begin van een nieuw begin van het volgende hoofdstuk

Geef een reactie