Mijn week #22 | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is weer een nieuwe week! Dat betekend dat ik weer ga terug blikken op week #21! Het was weer een rustige week! Deze week wordt weer een drukke week, dus heb je volgende week weer wat te lezen, haha! Laat ik maar beginnen met de afgelopen week!

Donderdag was het hemelvaarts dag, dus iedereen had vrij! Wij zijn weer lekker wezen wandelen bij Zegveld. Nu hebben we Zegveld vanaf de andere kant gezien vanuit de polders.

Vrijdag ben ik naar Bodegraven wezen wandelen, en terug samen met mijn vader. Hij moest tot laat werken en ik had zin om even naar buiten te gaan en te wandelen. Hier worden de boodschappen altijd op vrijdag gedaan, dus ik heb mijn vader verrast door in de supermarkt te staan. Toen we klaar waren met boodschappen kregen we een Fuzetea mee. Lekker, zo na een wandeling en de boodschappen!

Zondag zijn we wezen kijken bij de Vrijbuiter voor een tweede twee persoonstentje. Voor in de zomervakantie. Nu hadden we de onderstaande tent op het oog. Alleen wordt hij pas begin volgende maand weer geleverd bij de Vrijbuiter in Gouda, dus moeten we nog even wachten hij gekocht kan worden. Maar misschien zijn er dan ook andere leuke tentjes in de reclame waardoor er een kleine kans is dat hij nog vervangen wordt. Maar ik denk niet dat het gaat gebeuren!

Dit was dan alweer mijn week! Ik heb het weekend van het weer genoten! Lekker in de zon en schaduw en weer een beetje bij gekleurd.

Heb jij ook zo van het weer genoten (nu niet klagen dat het te warm was hé! Want nu was het eindelijk warm!)?

Groetjes Xarifa

One thought

  1. Lang geleden dat ik in een tentje heb gelegen. Vroeger woonde ik in Gouda, mijn moeder had daar een poppentheater op de Fluwelensingel. Mijn vader werkte in Woerden en ik had een vriendin in Bodegraven. Leuk om die plekken weer eens tegen te komen.

Geef een reactie