Mijn week #24 | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is weer maandag! Dat betekend tijd voor het delen van mijn afgelopen week. We begonnen de week met een vrije dag. Dankzij tweede pinksterdag. Veder heb ik 1 dag gewerkt en nog wat leuke dingetjes gedaan.

Afgelopen maandag was het tweede pinksterdag. Ook was het open boerderij dag van Campina. Daar zijn we jaren geleden, bij twee boeren ook geweest. Dat was leuk om te zien, dus besloten weer eens te gaan. Bij de boer zijn we al eens geweest, maar ik kon mij het meer herinneren. Maar wat was het leuk om bij de boer en boerin om over het werf te lopen en op plekken te komen waar je niet zo snel komt!

Woensdag heb ik weer een dagje gewerkt. Ik ben ingewerkt op een nieuwe productielijn.

Zaterdag was het open kwekerijen dag, bij ons in de regio. Zo kijk je een dagje bij de kwekerijen mee. Heel leerzaam en leuk om eens van binnen gezien te hebben!

Ook hebben we zaterdag het vrouwen voetbal in de gaten gehouden. Wat doen de dames het goed, vind je niet?

Zondag was het tijd om bij opa en oma op bezoek te gaan. Eerst hebben we nog even door de vesting van Woudrichem gelopen, en daarna zijn we door gegaan naa opa en oma. Al met al een leuke dag!

Hoe was jullie week?

Groetjes Xarifa

6 thoughts

Geef een reactie