Mijn Maand Mei | &Xaar

Hoi allemaal!

Volgens mij begin ik zo elke keer weer “Mijn Maand…” (hihi). Juni is al een tijdje bezig. Dus is het terug kijken geblazen op de maand mei. Het is een bewogen maand geweest voor mij op persoonlijk vlak. Zo ben ik 2 keer begonnen aan een nieuwe baan, ben ik gezellig met mijn ouders en broertje een lang weekendje weg geweest en ik heb leuk nieuws gehad op school gebied.

Ik heb mijn eerste boekenreview geschreven. Dat was leuk om te doen!

Toen dat artikel online kwam, ging ik met mijn ouders en broerteje naar belgie. Gezellig een weekendje weg!

Ik heb wel geteld 6 dagen bij Swirls gewerkt

We zijn naar het Wildgroei Festival geweest

Ik ben gezellig met mijn moeder naar Schiphol geweest.

En ik ben van lang haar weer naar kort haar gegaan.

Zoals altijd deel ik ook mijn best gelezen artikelen en mijn minst goed gelezen artikelen. Vanaf nu ga ik dat wat anders doen. Normaal kon je op de link klikken naar het artikel. Maar nu kan je op het plaatje klikken en dan kom je bij het artikel uit!

Mijn best gelezen artikelen zijn:

Met 72 bezoekers
Met 72 bezoekers.
Met 67 bezoekers

En mijn minst gelezen artikelen:

Met 41 bezoekers
Met 42 bezoekers
Met 45 bezoekers

Wat was jou favoriete artikel van de maand mei?

Groetjes Xarifa

7 thoughts

Geef een reactie