Mijn week #25 | &Xaar

Hoi allemaal!

Week 26 begint vandaag alweer. Het is gewoon al 26 weken 2019! Dat betekent dat er 50 blogberichten online staan, 25 keer Mijn week, en 25 keer een donderdag artikel. Tijd voor een klein feestje? Misschien wel, maar ik wacht tot een ander bijzonder moment. Misschien wel op 1 janurauri om 00:00 uur. Dan bestaat &Xaar precies een jaar :). Maar goed, daar gaat het artikel helemaal niet om. Voor mij is het weer tijd om terug te blikken op de afgelopen week :)!

Maandag en vrijdag heb ik weer gewerkt. Weer wat centjes verdient :). Maandag moest ik ’s om 06:45 beginnen. Dus dat was 05:45 fietsen naar het werk. Het was al lekker licht!

Dinsdag heb ik een lekkere lunch voor mijzelf gemaakt. Ik was alleen thuis, dan mag je jezelf wel eens verwennen ;).

Woensdag heb ik een lekker perenwatertje gemaakt. Ik was benieuwd naar hoe dit smaakte. Dat was goed te doen!

Vrijdag avond op de terug weg van het werk waren er weer lichtgevende wolken. Deze keer heb ik er een foto van gemaakt. Die heb je al op mijn Instagram kunnen bewonderen, maar bij deze nog een keer:

Gister ben ik gezellig met mijn moeder naar Den Haag geweest. We zijn wezen winkelen, wat bij ons ook niet kan missen als we in Den Haag zijn is het Binnenhof. We lopen dan altijd langs het kantoor van meneer Rutte :).

Dit was dan alweer mijn week! Wat voor leuks heb jij het afgelopen weekend gedaan?

Groetjes, Xarifa

Geef een reactie