Mijn week #26 | &Xaar

Hoi allemaal!

Het is vandaag weer maandag, dat betekend dat ik vandaag gezellig met jullie mijn afgelopen week ga delen! Het was een veelzijdige week. Maar erg leuk! Mijn afgelopen week begon lekker rustig.

Maandag, en kwam woensdag, had ik mijzelf getrakteerd op een leuk kado’tje. Ik wou al een tijdje een eigen GPS hebben, voor tijdens het geocachen. Zodat ik een keer alleen op pad kan, of voor in de toekomst. Nu heb ik al lekker wat geocaches gedownload en op een usb stick gezet, nu hebben we, mijn ouders, broertje en ik deze geocaches al gevonden, dus kan ik zelf deze wandelingen nog een keer maken in de toekomst.

Zelf heb ik gekozen voor de Garmin Etrex 10 gekozen. Een simpel dingetje waar je lekker mee kan wandelen. Maar dat maakt voor nu nog niet uit. Ik kan er prima mee overweg!

Klik hier voor alle uitgebreide informatie over de Garmin:

Kopen bij Bol.com
Of klik op deze button: Koop bij bol.com

Donderdag en vrijdag heb ik weer gewerkt. Elke keer fiets ik weer voorbij een mooi slootje. Ik vind het net altijd een schilderij als ik er voorbij fiets. Dus ik heb het eindelijk een keer (’s morgens vroeg, rond 06:15) op de foto gezet.

Vrijdagavond ben ik naar Den Haag geweest, om Diana Leeflang in het echt te zijn, en mijn boek van haar te laten signeren! Wat was dat een leuke ervaring zeg!

Zondag was ik (alweer, derde keer in 7 dagen tijd) in Den Haag. Deze keer bij Parkpop. Dit jaar was het ook weer erg gezellig! Fijne muziek, en een leuk sfeertje! Voor de zekerheid had ik alvast een 18+ stempel gehaald, want niet iedereen schat mij boven de 20, haha!

Dit was dan alweer mijn week. Hoe was jou (warme week)?

Groetjes, Xarifa

Ja, dit artikel bevat affliate links. Dat houdt in: wanneer je op een link van Bol.com en dat betreffende product bij Bol.com koopt, krijg ik een klein perecentage van het aankoopbedrag. Maar ik heb geen inzage in je bestelling. Ondertussen help je mij enorm, want zo kan ik de onderhoudskosten van &Xaar betalen.

Dit kost jou niks extra’s, maar kan mij net een kleinigheidje opleveren. Mijn dank is dus groot mocht je iets via zo’n link bestellen.

Geef een reactie