Mijn week #30 | &Xaar

Hoi allemaal!

Vorige week in Mijn week #29 had ik beloofd dat deze week wat drukker zou zijn. En dat was ook zo! Naast dat ik 4 dagen gewerkt heb afgelopen week, heb ik ook leuke dingen gedaan. Waardoor het werken iets dragelijker werd!

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag had ik dagdienst (06:45 – 15:00 uur), dus dat was deze week lekker cachen (geld verdienen)!

Dinsdagavond waren we naar de toeristen markt in Katwijk. Daar zijn we eerst overheen gelopen, daarna hebben we lekker op het strand gegeten en lekker in de zee gezwommen! Toen we terug naar huis gingen zagen we een slang over het fietspad gaan. Andere mensen hebben de dierenambulance gebeld. Omdat wij nieuwsgierig hoe het zou aflopen zijn we blijven wachten. Toen de dierenambulance er was, werd er met de slangen opvang gebeld en kwam de politie nog even langs. Net toen de politie kwam helpen zag de slang zijn kans en ontsnapte hij/zij. Een van de politie agente had iets meer verstand van de slang dan de dierenambulance en zag dat het een niet giftige ringslang was. Daarna was iedereen weer snel weg.

Deze week heb ik ook lekker een paar keer in de oude rijn gezwommen. Samen met mijn broertje. Heel gezellig! En heerlijk verkoelend na een dagje in de fabriek gestaan te hebben.

Zaterdag ben ik gezellig met mijn vader naar Delft geweest. Ik heb 2 nieuwe bullet journals gekocht bij de Flying Tiger gekocht. Een grijze en een blauwe. Ook hebben we Delft zelf bekeken. Een hele mooi stad! Op weg naar het station ook een biertje op, natuurlijk uit Delft

Gister had ik een oriëntatie dag bij Ipse de Brugge, de zorg instelling van Zwammerdam. Ik was wat te vroeg, en ging op een bankje zitten, en had toen een vakantie gevoel. Heerlijk! Ik had het idee dat ik op een luxe vakantiepark was.

Dit was dan mijn week, hoe was jou week?

Groetjes Xarifa

One thought

Geef een reactie