Mediakit

Heb je interesse gekregen in een samenwerking na het lezen van mijn artikelen? Dat kan! Ik ben altijd op zoeken naar leuke, bijzondere producten en/of ervaringen om te reviewen en daarbij sta ik ook open voor het schrijven van gesponsorde artikelen! Hierbij gaat het om producten, shopervaringen, diensten of uitstapjes.

Mijn lezers zijn (altijd) gek op leuke voordeeltjes. Maar zij willen ook bewezen kwaliteitsproducten, en hier ook best de normale verkoopprijs betelen. Mijn (persoonlijke) lifestyleblog draait op veel variatie in onderwerpen. Die een toegevoegde waarde heeft voor lezers in de artikelen.

Logo &Xaar

Dit is het logo van de website &Xaar. De persoonlijke lifestyle blog van Xarifa.

Onderwerpen die regelmatig aanbod komen zijn: fietsen, wandelen, geocaching, travel, bullet journal, fotografie, DIY en eten. In het dagelijks leven werk ik bij Ipse de Bruggen en kan ik mijn creatieve ei kwijt in het bullet journallen, fotograferen en het schrijven aan mijn blog, wat ik doe sinds 1 januari 2019. Als jongvolwassene sta ik nog volop in het leven, ben ik graag buiten en leer ik graag veel nieuwe dingen bij!

Speciale interessante onderwerpen:

 • Nederland op haar mooist
 • De nieuwste films en televisie series

Ik woon bij mijn ouders en broertje thuis in het Groene Hart en ben hou naast landelijke samenwerkingen ook van regionale samenwerkingen!

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en verdien onder andere geld met mijn website. Een van mijn dromen die uit is gekomen! Dat is de reden waarom ik de meeste interesse in betaalde samenwerkingen heb. Maar een combinatiedeal is ook goed!

Mijn POSTADRES is:

&Xaar (En Xaar)
t.a.v. Xarifa
Hellenbroeckstraat 3
2471AH Zwammerdam

KvK-nummer: 6925593

BULK BLOGPOST INKOOP?

Wilt u graag meerdere artikelen inkopen op mijn blog? Dat kan. Ik verzorg dat graag voor u. Dit kan in advertorials en gesponsorde verhalen. Dat kan dus daarmee een aantrekkelijke combinatie deal voor u als bedrijf zijn. Alle communicatie en de afhandeling gaat gewoon via mij. Dat scheelt voor u als adverteerder erg veel tijd! Mail enxaaar@gmail.com voor een offerte. Bij barterdeals mag u zelf heen en weer pingelen met elke afzonderlijke blogger, tenzij u bereid bent mij hiervoor een bedrag te vergoeden.

BARTERDEALS

Bij een barterdeal krijg je als blogger een product toegestuurd dat je mat uitproberen en daar over te schrijven. Ook mag je deze houden als blogger. Producten voor win acties zijn daar ook een voorbeeld van. Veruit de meeste bedrijven doen een samenwerking vanuit een barterdeal. Dat doe ik alleen wanneer ik het product (op dat moment) erg goed kan gebruiken. Een barterdeal (onder de 50 euro) neem ik mee in mijn weekoverzicht, dit omdat ik een betaalde samenwerking voorrang geef. Bekijk de lijst met winactie-samenwerkingspartners op mijn winactie-pagina.

Even alle feitjes op een rij van de barterdeal:

 • Kleine barterdeal (waarvan de waarde van het product onder de 50 euro is) gaat mee in een blogartikel.
 • Optie van de combideal: Een product toesturen in combinatie met betaling. Betaalde opdrachten krijgen bij mij voorrang op de plaatsing! Zonder betaling is mijn wachttijd ongeveer 6 weken, met een (kleine!) bijbetaling heeft u gegarandeerd een plaatsing binnen 14 dagen.

WISHLIST

Uit de aanvragen blijkt het het te zijn dat er veel behoefte is aan het in zijn van mijn barterdeal wishlist. Dus in het volgende rijtje zie je de artikelen die ik op dit moment goed kan gebruiken die niet vallen onder eten, fotografie, travel, DIY, bullet journaling (exclusief pennen, finelijners en potloden).

 • Notitie boekjes
 • Planten
 • Interieuraccessoires
 • Tuinaccessoires
 • Bloemen
 • Telefoonhoesje (Samsung Galaxy A30s)
 • Boeken
 • Boeken
 • Schoenen (maat 38)
 • Wandelschoenen (maat 38)

TARIEVEN

 • Tag voor bewuste linkbuiding: 50,- ex. btw
 • Gesponsorde post (zonder barterdeal): 50,- ex. btw
 • Combideal: mix van barterdeal (product toesturen) en gesponsorde post, tariefsindicatie minimaal 25,- afhankelijk van de waarde van de barterdeal
 • Advertorial: 50- ex. btw (hierbij levert u zelf een tekst aan die ik redigeer)
 • Tarief in combinatie met winactie: in overleg.
  Noot: bij winacties wordt de prijs verstuurd door de adverteerder!
 • Barterdeal met snelle plaatsingsgarantie: 50,- ex. btw
 • Backlinks: 50 euro per stuk
 • Gastblog: 5 euro per gastblog

WAT KRIJGT U HIERVOOR?

Een kwaliteitstekst. Goed opgebouwd en vlot geschreven in het Nederlands. Ik ben altijd bezig met verbetering van mijn SEO, dus soms kan het zijn dat er een kleine wijzing in het artikel is (indien ik een foutje heb gemaakt!). Na plaatsing krijgt u een link naar het artikel toegestuurd.

Ik sta altijd open voor eventuele vragen, betrekking tot de fotografie van het product is niet erg!

Let op! Naast gesponsorde reviews en artikelen vindt ik het belangrijk dat er een goede balans is tussen niet gesponsorde artikelen en wel gesponsorde artikelen. Het kan dus zo zijn dat er wat tijd zit tussen het ontvangen van uw product, en plaatsing op mijn blog – behalve wanneer u gebruik maakt van de snelle plaatsingsgarantie.

CIJFERS

In 2018 startte ik op mijn oude blog Xaar’s Wereld. Een blog wat ik zonder plan heb opgezet, gewoon voor de lol dus. Ik had hier niet voldoende uitdaging in. Dus ben ik &Xaar gestart. Een blog met een doel, goed uit bedacht heb, en probeer ik mijzelf hier altijd uitdagen. Op Xaar’s Wereld waren er dan ook geen reviews, maar daar krijg ik dan nog maandelijks een klein aantal bezoekers via zoekmachines (ondanks de inactieve site). &Xaar bestaat vanaf 1 januari 2019.

Mijlpalen:

Actuele cijfers:

Instagram: @EnXaar – 202 volgers
Pinterest: 20k+ weergave per maand
Facebook: &Xaar – 40+ volgers
Abonnee(s): 1

VOORWAARDEN

&Xaar houdt zich aan de wet en de reclame code commissie voorschriften. Dat betekent dat ik meld in de tekst of via een afbeelding, dat er sprake is van een samenwerking. Dat betekent ook dat betaalde content nofollow-linkjes bevat, zeker als er een groot aantal bloggers is benaderd. Ik verwacht dat bij betaalde samenwerkingen voor de plaatsing het factuur wordt betaald.

Ik maak gebruik van deze afbeelding bij gesponsorde content en affiliatelinks die via LinkPizza automatisch worden toegevoegd:

20181108_150636_0001.png