Over mij

Hoi!

Leuk dat je dat je rondkijkt op &Xaar! Ik zal mij even voorstellen :)! Mijn naam is Xarifa, ik ben geboren op 10 april 1997. Mijn hobby’s zijn schrijven (voornamelijk bloggen), fotograferen, met vriendinnen afspreken, bullet journalen, breien, geocachen, netflixen en nieuwe plekken leren kennen op de wereld, maar vooral in Nederland. Ook werk ik in de gehandicapten zorg en volg ik de opleiding Verzorgende IG.

Ooit ben ik begonnen met een website waar ik liet zien wat ik deed, maar dan met knuffels op de voorgrond. Na dat dit mis liep door de technologie, ben ik Xaar’s Wereld bij Blogger begonnen en later dit overgezet naar WordPress. Dit heb ik lang met plezier gedaan (bijna 3 jaar in totaal!). Maar dat was het niet voor mijn gevoel, niet goed uit gedacht wat ik er precies mee wou, gewoon een random blog eigenlijk waar je niks wijzer uit werd. En het letterlijk mijn ’troep’ op het internet werd.

In oktober 2018 kwam het idee om Xaar’s Wereld in een nieuw jasje te steken, beter uit gedacht, een mooiere (en nieuwe) website, een nieuwe naam, een nieuw Instagram account, een nieuwe Facebook pagina met een bijbehorende Facebook groep. Hier kan je mij allemaal volgen.

Toen ik met het bloggen ooit begon, wist ik niet dat het zo leuk (en verslavend) was, haha! Ik kan mij inmiddels een blog niet meer weg denken. Ik kan hier alles doen wat ik leuk vindt, alles van A tot Z in mijn bullet journal uitwerken, kijken naar (Netflix) films en serie’s (zodat ik jullie daar alles over kan vertellen) foto’s maken en natuurlijk het schrijven. Kortom lekker creatief bezig zijn!

Groetjes Xarifa

IMG_20181031_163355_738.jpg